Ystadbostäder får ny sajt

Nu inviger Ystadbostäder AB sin nya sajt som blir både mobilanpassad och renare i utseendet.

På måndagskvällen släpptes nya versionen av www.ystadbostader.se, Ystadsbostäders hemsida. Jämfört med den gamla sajten är den nya mer anpassad till moderna tiders skärmar, både för de allt vanligare stora skärmarna som ofta är både 19, 22 eller 24 tum i storlek, och för läsplattor och smartphones.

Just mobilanvändarna är en växande besökargrupp på de flesta webbplatser. I takt med att smarta telefoner snart finns hos större delen av befolkningen, ökar naturligtvis andelen av de dagliga besökare som surfar på Internet från sina mobiler.

Enligt statistik som gäller för Ystads kommuns webbplats är andelen besökare som surfar in från mobila enheter, dvs. mobil och surfplatta uppe i över 55% av totalantalet besökare. Därför är mobilanpassning idag en självklarhet.

En efterfrågad nyhet i Ystadbostäders utbud av service är den nya bostadskön som är uppdelad i en aktiv och en passiv del. I den passiva kön kan den stå som på sikt planerar att skaffa en bostad i Ystadbostäders bestånd, men som kan vänta och istället samla på sig kötid för att ha bästa möjliga chans när det verkligen blir dags att skaffa bostad.

Ystadbostäders nya webbsida. Klicka för att gå till sajten

Skapad 2015-09-22, Uppdaterad 2016-02-02