Inbjudan till dialog om livsmedelsupphandling

I samband med nästa livsmedelsupphandling i Ystad, Simrishamn och Tomelilla vill vi gärna veta vad du som leverantör har för tankar och idéer. Välkommen på dialog den 17 mars.

Ko vid Ale stenarVi vill förenkla för leverantörer, stora som små, att leverera livsmedel till kommunernas verksamheter i Ystad, Simrishamn och Tomelilla. Därför vill vi gärna veta vilka idéer och tankar du har som livsmedelsleverantör.

Välkommen på en träff där vi diskuterar och informerar kring vårens livsmedelsupphandling.

När: Tisdag 17 mars kl 15-17, Gamla Rådhuset i Ystad

På programmet:

• Fridshills Kyckling berättar om samarbetet med kommunerna på Österlen.
  • Några ord från Eva Bramsvik-Håkansson (C) kommunstyrelsens vice ordförande Ystad.
  • Så fungerar vår rikskända varudistribution och e-handel som förenklar för leverantörer i alla tre kommuner.
  • Information och frågestund med kommunernas kostchefer och upphandlingsansvariga

Vi ser fram emot din medverkan.

Anmälan önskas senast 12 mars till

carolina.bengtsson@ystad.se