Ja Vi Bryr Oss – i Ystad

Den 22 okt, i Bollen i Ystad, har du möjligheten att se vad kommunens ideella verksamheter kan åstadkomma tillsammans. Kanske vill du engagera dig som volontär?

Under parollen Ja Vi Bryr oss – i Ystad samverkar flera organisationer med volontärer för att dra nytta av sina gemensamma resurser i marknadsföring, projekt och aktiviteter – för att kunna åstadkomma saker tillsammans.

Den 22 oktober går evenemanget Ja, vi bryr oss – i Ystad av stapeln i Bollen. Då vill de samverkande organisationerna visa dig sitt arbete och skapa förutsättningar för dig att kanske bli volontär eller medlem.

Organisationernas volontärarbete har en stor och viktig betydelse för Ystad och dess invånare.

Välkommen till Bollen den 22 oktober för att ta reda på hur just du kan hjälpa till! Passa även på att titta på uppvisningar, lyssna på kåseri samt vara med under utdelningen av utmärkelsen Årets Medmänniska och Årets förening/organisation.

Klicka här för att läsa mer om Ja Vi Bryr Oss – i Ystad.

Samarbetspartners är, förutom Ystads kommun: Radio Active, Ystads Allehanda och Handelsbanken.

Här är programmet för dagen:

Ja Vi Bryr Oss-affisch

Skapad 2016-10-17