Näringslivsfakta på webben

Ewa Alwén, näringslivssamordnare på Ystads kommun välkomnar telefonsamtal med frågor om olika näringslivsrelaterade ämnen.

Ewa Alwén, näringslivssamordnare på Ystads kommun. Foto: Gabriel Borgius, Ystads kommunKommunens webbplats har många svar på näringslivs- och företagarfrågor.

– Jag svarar gärna på alla slags näringslivsfrågor, säger Ewa Alwén. Men det är inte alla som vet att det finns mycket fakta på kommunens webbplats.

Ewa tipsar om www.ystad.se > Näringsliv där det finns uppgifter om det mesta som Ystads kommun kan hjälpa till med i näringslivsfrågor, från blanketter för tillstånd till uppgifter om var man kan hitta hjälp med företagsutveckling.

– Alla är välkomna att kontakta mig, jag gör allt jag kan för att hjälpa till, säger Ewa Alwén.

Den som vill ringa eller skicka ett mail ska göra det, den som hellre vill söka svaren själv kan finna mycket på vår webbplats.

Kontaktuppgifter: Telefon 0411-57 75 65. Epost: ewa.alwen@ystad.se

Skapad 2013-04-03