Pallar_transport_lagring_webb.jpg

Välkommen 18 oktober till leverantörsträff om Samordnad varudistribution

Simrishamns, Tomelillas och Ystads nuvarande avtal för samordnad varudistribution – där Akkafrakt är leverantör – löper ut den 30 juni i sommar. Kommunerna bjuder in intresserade företag till en dialog den 18 oktober.

De tre kommunerna undersöker just nu förutsättningarna för att genomföra en ny upphandling med planerad avtalsstart den 1 juli i sommar. Därför bjuder kommunerna in till en leverantörsdialog med de transportföretag som är intresserade av upphandlingen. Mer information om dialogen hittar längst ner på denna sida, där en del dokument finns samlade.

Det krävs inte att du ska vara med i dialogen för att få lämna anbud. Om du inte kan vara med på dialogen, så kan du dessutom skicka synpunkter till ansvarig upphandlare, Marcus Bäckström, på marcus.backstrom@simrishamn.se.

Självklart kan du också höra av dig till Marcus om du har frågor. Han har också dokument om förutsättningarna för dialogen, syftet med den och vilka frågor vi kommer att ta upp. Han har också dokument från den nuvarande upphandlingsperioden som du kan ta del av.

Här kan du läsa mer om dialogen den 18 oktober (pdf-dokument).

Tid: 18 oktober från kl. 9 till 16 (kontakta Marcus Bäckström för exakt tid som just ni kan komma)
Plats: Ystad, Nya Rådhuset, konferensrum Svarte

Välkommen!