Svensk flagga, närbild.jpg

Ansök om flagga

Ansök om att få en flagga eller fana som gåva vid firandet av Sveriges Nationaldag

Privatpersoner, föreningar och organisationer i Ystads kommun är välkomna att ansöka om flagga/fana som gåva av Ystads kommun. Flaggorna/fanorna överräcks på Sveriges Nationaldag den 6 juni kl 13.00 vid det officiella firandet på Stortorget i Ystad.

Ansök med länkarna nedan.

Ansökan, privatperson

Ansökan, organsiation

Ansökan ska ha inkommit till Ystads kommun senast lördagen den 1 april 2017.

Svensk flagga

Nationaldagsfirandet den 6 juni startar med parad kl 12.50 Österportstorg-Stortorget under ledning av Hemvärnets Musikkår Ystad. Den officiella ceremonin på Stortorget startar kl 13.00.
Folkfesten och firandet fortsätter med uppträdanden, musik, underhålling, utställningar, uppvisningar och föreningsaktiviteter på Stortorget-Stora Östergatan-Österportstorg- Rådhusparken till kl 17.00. Affärer, cafér och restauranger är öppna kl 12.00-17.00
Program och tider för Nationaldagsfirandet presenteras i maj på bland annat www.ystad.se

Varmt välkomna!

Skapad 2017-02-10, Uppdaterad 2017-02-10