18-05-19 Sigfridssons 848x500.jpg

Lasse & Emil Sigfridsson

Lördag 19 maj 19.30>> Vi presenterar far och son Sigfridsson med band i två härliga konserter - fyllda med glädje och värme både från Emils repertoar och Lasses fem soloskivor.

Biljetter>>

Lasse var i mitten på 60-talet med och bildade Lasse Stefanz. På den tiden spelade han bas och sjöng en del. Lasse har också gjort sig känd som en mycket duktig låtskrivare. 2012 lämnade han Lasse Stefanz för att turnera på egen hand och kunna framföra den musiken som låg honom närmast om hjärtat.

Det visade sig att det var många som ville se och höra honom på en mängd olika konsertställen. Förutom egna konserter med eget band gör han konstellationer med bl a Christina Lindberg, julföreställning med familjen som blivit oerhört uppskattade och som går för slutsålda hus varje år. Dessutom gör sonen Emil Sigfridsson besök på hans konserter med jämna mellanrum. Man kan väl säga att Emil slog igenom via ’Fame Factory’. Idag har Emil ett välfyllt turnéschema med föreställningen ’Rock Of Ages’ och senare under hösten 2017 ’Från Broadway To Duvemåla’.

Vi är därför stolta att få presentera far och son Sigfridsson med band i två härliga konserter - fyllda med glädje och värme både från Emils repertoar och Lasses fem soloskivor. Hörvärt säger vi på European Concerts och önskar varmt välkomna in i värmen!

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: 2 x 45 min + paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller 
teatercafe@ystad.se

Skapad 2017-12-04, Uppdaterad 2017-12-04