RSS

Lov i Ystad

Här hittar du aktiviteter för barn och unga under skolloven i Ystads kommun. Prova på, skapa, upptäck och ha kul!

 

Inför årets sommarlov gav vi er barn och unga möjlighet att påverka innehållet genom att skicka in aktivitetsförslag till oss. Det kom in många förslag som sedan diskuterades i Ungdomsfullmäktige, sammanfattades och sedan skickades ut till verksamheter och föreningar med frågan om de kunde genomföras.

Flera av dem finns med i programmet, några får vi spara och några kunde av någon anledning inte genomföras just nu. Vi hoppas du får ett roligt och avkopplande sommarlov!

Alla aktiviteter i programmet är gratis!

 

Anmälan

Anmälan (för de aktiviteter som kräver detta) öppnar den 7 juni kl 8:00. Anmälningar som inkommit dessförinnan är inte giltiga. Du är anmäld först när du fått ett bekräftelsemejl tillbaka från arrangören.

Lov i Ystad

På denna sida hittar du information om de aktiviteter som arrangeras i Ystads kommun under skolloven.

Program publiceras här när lovet närmar sig.

Under de perioder då inga lovaktiviteter finns publicerade kan du alltid söka bland evenemang eller få tips via länkarna här intill.

Anmälan:
Anmälan (för de aktiviteter som kräver detta) öppnar den 7 juni kl 8:00. Anmälningar som inkommit dessförinnan är inte giltiga. Du är anmäld först när du fått ett bekräftelsemail tillbaka från arrangören.

Aktiviteter i app

Lovaktiviteterna finns även i Listen App – kommunens app för barn och unga mellan 7 och 20 år. I appen kan du se aktiviteterna dag för dag.

Läs mer och ladda hem appen här.

Anmäl aktivitet

För föreningar, kommunala verksamheter, organisationer och klubbar: 
Här kan ni anmäla och ansöka om medel till era lovaktiviteter för barn och unga

Önskar du som arrangör justera texten i er lovaktivitet här i programmet; kontakta anna.e.jensen@ystad.se.