miljobild_Mostphotos_1561983-sun-and-meadow.jpg

FNs hållbarhetsmål -ett smörgåsbord för nya affärer

Torsdagen den 13 september bjuder Ystads kommun in dig som företagare/organisation till en halvdag i Ystad Arena med fokus på att identifiera nya affärsområden och skapa ytterligare business till området.

Målet med dagen är att använda FNs hållbarhetsmål som ett paraply och en arena för att tänka nytt eller annorlunda tillsammans. Förmiddagen går i linje med övrigt pågående arbete i verksamheten och är tänkt som en spännande kickoff inför höstens arbete.

Under förmiddagen ökar vi vår kunskap och etablerar nya affärsnätverk bland annat genom att identifiera och sprida allt bra som redan görs i vår region och samtidigt identifiera outnyttjade resurser, nya möjligheter och skapa nya affärer.

Idag finns det många företag som redan arbetar hållbart som en integrerad del av sin business och företagsutveckling. Genom att skapa mer uppmärksamhet kring detta kan vi tillsammans inspireras och skapa fler kontakter och nya affärer inom regionen.

Save the date och boka in dig redan idag.

Mer information och komplett program kommer efter sommaren. Vid frågor kontakta Företagslotsen på foretagslots@ystad.se alt. 0411-57 80 00

Denna förmiddag blir garanterat rolig och inspirerande på flera olika sätt och sker i samarbete med  bland annat Tillväxt Syd.

Varmt välkommen!

 

Här finns fakta om de globala målen

Skapad 2018-05-14