Ystads kommuns näringslivsfrukost 13 februari (2).JPG

Lyckad första näringslivsfrukost

Årets första näringslivsfrukost arrangerades på Ystad Arena

Trender och framtidsspaning

Årets första näringslivsfrukost arrangerades den 13 februari i Ystad Arena och temat för dagen var Trender och framtidsspaning.

Frukosten inleddes med frukost och mingel och därefter hälsade Angelica Erlandsson och Ingvar Öberg alla varmt välkomna.

Christoffer Enander berättade sedan inlevelserikt under rubriken Megatrender i fokus om hur trender påverkar utvecklingen av min affärsmodell. Därefter tog vi alla en bensträckare och fyllde på kaffemuggen för att sedan lyssna till Ystads Allehanda som pratade kring digitaliseringens utmaningar och där de även visade upp praktiska exempel.

Mari Holm, Projektledare i Ystads kommun berättade sedan om hur nya Regementsgatan kommer att se ut när den är klar och gav oss något att blicka fram emot.

Ystad kommun och Företagarna i Ystad arrangerar de populära Näringslivsfrukostarna i samarbete med Radio Active och Ystads Allehanda. Frukostarna äger rum sex gånger om året och är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter.  

Varje möte har ett tema och speciella talare. Frukostmötena är kostnadsfria och börjar kl 7:30 med frukostbuffé och mingel och avslutas cirka kl 9:15.  Alltid tisdagar. Mer information hittar du under Näringslivsfrukostar

Skapad 2018-02-08