Skärmavbild_2020-02-27_kl._08.18.34.jpg

DIGGILOO 2021

[9 juli, Sandskogens idrottsplats]

Även om denna sommar inte blev som någon av oss hade tänkt sig, är vi otroligt glada över att kunna presentera nästa års artister – nämligen samma artister som 2020! Vi hoppas att du är lika glad som oss att alla följer med 2021. Vi ser fram emot en fantastisk Diggiloosommar tillsammans nästa år!

Gällande biljettinformation till kund så har vi idag skickat ett nyhetsbrev till alla som köpt biljett. Vill du veta vad som står i det, så finns den informationen även upplagd på vår hemsida diggiloo.com.

I korthet gäller följande:
Håll i biljetten, den kommer gälla på samma ort, samma spelplats och samma tid, men på ett nytt datum 2021.

Datum: 9 juli 2021
Plats: Sandskogens idrottsplats
Tid:
Insläpp kl 17 och showstart kl 19

Hela turnéplanen, mer info och biljettbokning: diggiloo.com.

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Anderssons comeback? Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, den lysande musikalstjärnan Peter Jöback, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också, tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!


Servering och försäljning

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Vi har som vanligt med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.


Biljetter

På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer. Mer information samt biljettpriser hittar du på hemsidan.

Biljetter bokas på diggiloo.com alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare. Malmö bokas på tfn 0775-78 00 00. Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kr tillkommer. Grupper (över 30 personer), bokas via pauline@krall.se

Biljettpris från 495 kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

Publicerad 2020-05-29