Covid-19 och Fritidens åtgärder

Så hanterar fritidsavdelningen coronapandemin. Information om hur verksamheterna påverkas och de anpassningar som görs. (Nyheten uppdateras löpande)


Samtliga verksamheter arbetar löpande med att kunna bedriva verksamheten på ett smittsäkert sätt för att möta sina målgrupper. För att hålla dig uppdaterad om detaljer, besök gärna respektive verksamhets hemsida.


Ystad Arena Bad

Familjebadet på Ystad Arena Bad öppnar enligt ordinarie öppettider den 27 september.
Badet håller fram tills dess öppet för skolans simundervisning, föreningsverksamhet samt förbokade motionssimnings- och vattengympapass. 

Ystad Arena Bads hemsida

Ystad Arena hallar, kommunens övriga idrottsanläggningar samt Sandskogens idrottsplats

Anläggningarna är öppna för föreningslivet samt för träning och matcher på elitnivå.

Mer information och detaljer

Ungdomens Hus och mötesplatserna

Här erbjuds flera olika aktiviteter – digitalt, utomhus och inomhus. Antalet personer som får vistas i huset är begränsat och en del aktiviteter kräver förbokning. 

Ungdomens Hus hemsida

Kulturskolan

Höstterminen har startat upp successivt sedan vecka 35. Alla individuella kurser är igång samt några men inte alla gruppaktiviteter.

Kulturskolans hemsida

Kontoret på Piparegränd

De besök vår administrativa personal tar emot på Piparegränd 3 måste bokas i förväg. Kontakta fritid@ystad.se för att ordna eventuella möten, hämtning/lämning av taggar och nycklar etc.

Marietorps naturskola

Verksamheten bedrivs enligt ordinarie program. Schemat för dagen och plats meddelas i mailutskick till de lärare som bokat in sina skolklasser.  

 

Publicerad 2020-10-29, Uppdaterad 2021-09-27