marinan_bild_ystads_kommun2.jpg

Näringslivsfrukost 8 juni

Den 8 juni 2021 livesänds Näringslivsfrukosten på Ystads kommuns YouTube-kanal direkt från restaurang Marinan.

Näringslivsfrukost den 8 juni

Näringslivsfrukosten direktsänds på Ystads kommuns YouTube kanal från restaurang Marinan med start kl. 8.00. Johan Österberg, Marknad & Näringslivschef hälsar välkommen tillsammans med Ingvar Öberg, Företagarna Ystad.

Morgonen inleds med en intervju med Jeanette som driver restaurang Marinan. Därefter får vi träffa Veronika som är verksamhetsledare i Ystad i Centrum samt nyanställda projektledaren Anna Bäckström som kommer att arbeta med projektet Hjärtat i Ystad.

Du kommer möta Jamie och Jenny som är nya på vår avdelning, höra om deras uppdrag och vad de arbetar med just nu. Charlotta Blom, VD på Ystads teater finns också på plats och intervjuas om nuläget.

I morgonsoffan möter vi också Lars-Inge Persson, skolchef på Ystad gymnasium som tillsammans med Annika Strandberg, HR-manager på Polykemi pratar om kompetensförsörjning.

Günter Mårder, Företagarnas VD deltar via länk och ger sin nulägesanalys och vi kommer också att få ta del av Petter Birgersson, Ystads Allehanda nulägesanalys utifrån ett näringslivsperspektiv.

Avslutningsvis kommer vi att kunna njuta av Sommarteaterns fantastiska talanger.

En morgon du inte kan missa. Vi ser fram emot att "ses"

Köp gärna hem en frukost från någon lokal leverantör, njut av sändningen och nätverka på vår Instagramkanal genom att tagga @näringslivystad

Varmt välkommen!

Näringslivsfrukostarna arrangeras av Ystads kommun och Företagarna Ystad i samarbete med Radio Active och Ystads Allehanda.

Direktlänk till Ystads kommuns YouTube

Publicerad 2021-06-01, Uppdaterad 2021-06-17