Diggiloo tillbaka i Ystad nästa sommar

Ystad har nästa sommar återigen nöjet att få besök av sommarshowen Diggiloo!

Sveriges största sommarturné och semesterns självklara höjdpunkt!

Turnéplan och artistuppställning inför nästa sommar är nu klar och Ystad har nöjet att återigen välkomna Diggilooproduktionen till Ystad och Sandskogens Idrottsplats den 13 juli.

Årets artistuppställning: Programledare David Lindgren samt artisterna Jessica Andersson, Arvingarna, John Lundvik, Mimi Werner, komikern Thomas Petersson, Magnus Carlsson och Mariette.

– Vi är så klart väldigt glada och stolta över att Diggolooproduktionen valt att återigen lägga en av sina shower i Ystad och på idrottsplatsen nästa sommar. Att få vara med och arrangera ett evenemang av denna storlek känns spännande och mycket positivt för Ystad. Det betyder att vi gjorde ett bra jobb förra sommaren, vilket resulterat i att produktionen vill återkomma. Det betyder också att vi i Ystad har god kapacitet för att ta oss an denna typ av arrangemang, berättar Christine Ekdahl, fritidschef i Ystads kommun, från måndagens pressträff i Stockholm.

Biljettsläppet är den 1 dec kl 10:00.

Läs mer på www.diggiloo.com

Fritidschef Christine Ekdahl och evenemangsansvariga Jenny Olsson håller i Ystads skylt, flankerade av nästa sommars Diggiloo-artister på presskonferensen i Stockholm.

Publicerad 2018-11-26, Uppdaterad 2018-11-27