Hur vill du få information om sophanteringen

Avfallsenheten i Ystad har börjat ett förbättringsarbete kring kommunikationen och vill ta reda på hur Ystadsborna upplever kommunikationen om avfall och sophantering. Fyll in enkäten som bara tar några minuter.

Enkäten tar upp frågor om kanaler, innehåll samt budskap och tar endast några minuter att fylla i. Du har chansen att vinna ett presentkort på 250 kr från Handla i Ystad där flera butiker ingår. Läs mer här.

Vill du delta i utlottningen ska du fylla i dina kontaktuppgifter längst ner i enkäten. E-postadressen kommer inte att användas till något annat ändamål och kommer inte att sparas efter att utlottningen avslutas.

Enkäten är öppen till den 30 september 2020. Klicka på denna länk för att delta.

Tack för ditt deltagande!

symbol hållbart liv

Publicerad 2020-09-01