8B7B4429.JPG

Livesänd näringslivsfrukost 13 april

13 april kl. 8.00 startar livesändningen av vår digitala näringslivsfrukost på Ystads kommuns Youtube-kanal. På programmet står intervjuer med olika företagare i kommunen och vi pratar om Ystads centrumutvecklingsprojekt.

Näringslivsfrukost den 13 april (livesändning)

8.00 Vi sänder direkt på Ystads kommuns Youtube kanal från Fritiden hotell & kongress!

Johan Österberg, Marknads- och näringslivschef och Lars Larsson, vice ordf. Företagarna/vd Hemrex hälsar välkomna.

Intervjuer med Contentus vd Peter Hertzberg och Årets Företagare 2020 Martin Jönsson och Jenny Nilsson.

Per-Olof Lind, ordförande i samhällsbyggnadsnämnden och Liselott Löfvall ordförande i Ystad i centrum gästar frukosten för att berätta om Ystads centrumutvecklingsprojekt: Hjärtat i Ystad.

Lise-Lotte Argulander, Företagarna riks deltar på länk med en kort sammanfattning av nuvarande läge.

Vi får också lyssna till butiksinnehavarna Merve Tügel Kacan från Kid och Henrietta Heintz Lembke från 3Magasin som ger sin syn på Ystads handelsutveckling och hur de arbetar med kombinationen av fysisk butik och e-handel.

Johan Fjelkner, Sparbanken Skåne är på plats och berättar om projektet SPIRA.
Avslutningsvis kan vi lova en intervju med en OS aktuell Ystadsprofil.

09.00 Avslut

Passa på att köpa en god frukost från en lokal leverantör.
Tagga @näringslivystad så nätverkar vi digitalt.

Denna morgon vill du inte missa DIREKTLÄNK TILL YSTADS KOMMUNS YOUTUBE

Varmt välkommen!

Pulsmätning

Inför vår näringslivsfrukost har vi skapat en kort enkät för att få en pulsmätning från det lokala näringslivet. Har du möjlighet att svara på fyra korta frågor så får du gärna klicka in dig på formuläret.

Tack på förhand.

Näringslivsfrukostarna arrangeras av Ystads kommun och Företagarna, i samarbete med Ystads Allehanda och Radio Active.

Publicerad 2021-03-31, Uppdaterad 2021-04-07