Inbjudan_4_sepember_2021.jpg

Må-bra-dag för dig som anhörig!

Lever du nära någon med psykisk ohälsa?

Då är du välkommen till en Må-Bra-dag. Vi bjuder in till en heldag med fokus på din egen hälsa. Att stå bredvid någon som mår dåligt kan påverka olika delar i livet. Det kan då hända att du som anhörig har svårt för att fokusera på det som du mår bra av. En god återhämtning främjar hälsa och välbefinnande. Kom och ta del av återhämtning på Konferenscenter Åkersberg i Höör. Dagen kommer att innehålla skogsbad och SPA. (Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn och skogsbad är en utomhusaktivitet då vi sakta rör oss eller sitter ner i skogen och upplever naturen).

Datum: lördag 4 september 2021, tid: 8.45 15.30, plats: Åkersberg i Höör

Du anmäler ditt intresse via: https://kfsk.se/konferens/?p=36852
och samtycker då till att bli uppringd av arrangörerna. Begränsat antal platser. Arrangemanget är kostnadsfritt. Du bjuds även på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Bindande intresseanmälan senast den 30/6.

Vid utebliven närvaro faktureras Du 850 kr.

Dagen arrangeras av anhörigkonsulenter i Skånes 33 kommuner i samverkan med Skånes Kommuner och Region Skåne. Nedanstående anhörigkonsulenter finns på plats hela dagen. Vid frågor ta kontakt med:

Rosella Citterio, Malmö Stad: rosella.citterio@malmo.se
Boel Nordin, Ystad kommun: boel.nordin@ystad.se
Stina Lindén, Hässleholm kommun: stina.linden@hassleholm.se
Marina Asplund, Helsingborg stad: marina.asplund@helsingborg.se
Lena Persson, Hörby kommun: lena.p@horby.se

Publicerad 2021-05-11

Broschyr

Här kan du laddaner sidan som en PDF-fil

Inbjudan 4 sepember 2021