Mia Fält blir ny chef på Ystad Arena Bad och Nybrostrandsbadet

Den 6 april tillträder Mia Fält som ny chef för Ystad Arena Bad och Nybrostrandsbadet.

– För mig betyder ett badhus rekreation och kunskap. Jag ser fram emot att med mina erfarenheter kunna utveckla detta på Ystads båda badanläggningar – tillsammans med personalen, säger Mia.

Mia kommer närmast från en tjänst som verksamhetsledare och simundervisningskoordinator på Högevallsbadet i Lunds kommun. Dessförinnan har hon arbetat som simlärarutbildare för Svenska Livräddningssällskapet på Skånes Regionförbund. Hon är även utbildad badmästare och diplomerad personalvetare.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Mia. Medarbetarna och jag var helt överens om att det var henne vi ville ha. Mia kan badverksamhet, då hon har arbetat inom området i flera år, säger fritidschef Christine Ekdahl.

Fram tills Mia tillträder den 6 april är fritidschef Christine Ekdahl fortsatt tillförordnad chef på tjänsten.

Bostadsort: Lomma

Gör gärna på fritiden: Odlar örter, tomater, chili samt en och annan blomma. Cyklar även mountainbike, och har det senaste året vandrat på de flesta stigarna i Skåne.

Porträtt av Mia Fält

Publicerad 2021-03-17, Uppdaterad 2021-03-19