Nominera en hållbarhetshjälte

Känner du till någon som gör det där lilla - eller stora - extra som gör skillnad för samhället, en medmänniska eller miljön? Nominera till Ystads kommuns hållbarhetspris!

Ystads kommuns hållbarhetspris delas ut för att uppmuntra och stödja nyskapande och kreativa insatser som bidrar till hållbar utveckling. Det kan vara allt från att främja god livskvalitet och barns rättigheter till att skydda värdefulla natur- och kulturmiljöer.

- Hållbarhet kan handla om allt från initiativ riktade mot barn och ungas fritid till kreativa idéer inom näringslivet eller extra stöd till någon som behöver det. Vi vill uppmärksamma alla typer av engagemang inom hållbarhet som ju spänner över både miljöområdet och det sociala, som trygghet och hälsa, säger Carolina Palm, kvalitetsstrateg på Ystads kommun.

Mottagare av priset kan vara enskilda personer, föreningar, institutioner, företag eller organisationer som bor eller verkar i Ystads kommun. Prissumman uppgår till 10 000 kr.

Nominera senast den 30 maj – klicka här för att komma till nomineringsformuläret.

Mer information finns på www.ystad.se/hallbarhetspriset.

Publicerad 2022-03-25, Uppdaterad 2022-03-29