Idag börjar våra Ystadvärdar!

Fram till den 13 augusti, måndag till lördag under dagtid, kommer Ystadvärdar att finnas i innerstaden, vid Marinan och längs strandpromenaden i Ystad Sandskog.

Gruppbild med Ystadvärdarna 2022
Ystadvärdar hjälper dig som besöker eller bor i kommunen att lätt hitta rätt under ditt besök i Ystad, att hitta det du inte visste att du sökte, ge ett gott värdskap eller tipsa om det du inte får missa!

Under sommaren kommer värdarna också att genomföra en enkätundersökning för att vi ska kunna göra Ystad ännu bättre- ”Om du fick förbättra en enda sak med Ystad, vad som helst, vad skulle det vara?”

Ystadvärdar är också med och skapar trygghet där dom befinner sig i form av en fast punkt att söka information, få hänvisning och tips.

Värdarna informerar och samverkar med väktarna på staden, stadens butiker, restauranger och caféer och med kommunens medarbetare.

Allt för att du ska få den bästa upplevelsen och sommaren i Ystad!

Publicerad 2022-06-27