play-3304309.jpg

Söndagsträffen – En mötesplats

En söndag i månaden öppnar vi för alla som känner för trevlig samvaro med nya intryck och upplevelser. Här kan du träffa andra, umgås och ha kul. Kanske vill du testa något nytt, lära känna nya människor eller bli inspirerad.

kanelbullarHär finns arrangörer på plats för att ge inspiration och nya kunskaper och du bjuds in till att delta utifrån dina intressen. Ta med eget instrument, sällskapsspel, egen virkning, eller det som du helt enkelt är sugen på att syssla med.

Kanske har du en idé som du vill genomföra själv? Hör av dig till oss. Tillsammans skapar vi en mötesplats för alla åldrar och alla möjliga intressen.

Välkommen att besöka oss!

 

Program den 2 februari

stickningStickkafé

Ta med din stickning eller virkning och slå dig ner hos oss. Behöver du hjälp att komma igång så finns det kunniga personer från PRO:s studiecirkel Flitiga händer i samarbete med ABF Österlen som gärna hjälper till. Vi har garn och stickor på plats för den som vill prova på.

Grekisk dans

Vi höjer stämningen med dans och musik. Dansgruppen grekisk dans för tanter håller en dansuppvisning och en prova på stund i samarbete med Studiefrämjandet.

porträttPorträttmålning

Konstnären Fredrik Jenser kommer att handleda i porträttmålandets konst. Inga förkunskaper krävs. Material att låna finns på plats i samarbete med Studiefrämjandet.

Barnhörna

Papper, kritor, målarpennor finns tillgängligt.

 

Fri entré
Plats: Björnstjernegatan 10, Ystad (Vuxenutbildningens lokaler)
Tid: kl 13.00-16.00
Datum: 2 februari

 

Kommande träffar:

2 februari, 15 mars

Publicerad 2019-04-12, Uppdaterad 2020-01-16

Kontakt

Välkommen att kontakta oss!

sondagstraffen@ystad.se

Informationsblad som pdf

informationsblad söndagsträffen