Johan Hägg ny verksamhetsledare på Ystad Arena Bad

Ystad Arena Bads nya verksamhetsledare heter Johan Hägg. Han kommer senast från tjänsten som servicemarknadschef på Volvo Truck Center AB och tillträder sin nya tjänst den 17 oktober.

   

Johan Hägg är bosatt i Svarte och är byggnadsingengör i botten. Han har en juridisk utbildning i bagaget tillsammans med mångårig erfarenhet från chefs- och VD-tjänster på event- och transportbolag.

– Det känns bra att vi nu rekryterat Johan som ny verksamhetsledare med ansvar för badet på Ystad Arena. Johan har mycket goda erfarenheter och vi ser fram emot att tillsammans med honom, personalen på badet och övrig fritids- och föreningsverksamhet i kommunen fortsätta utveckla Ystad Arena, säger fritidschef Christine Ekdahl.

– Jag ser fram emot att få arbeta i en ny bransch och att få vara en del av framtidsarbetet på Ystad Arena Bad. Badet och matcharenan är ju något som berör många Ystadbor, och tillsammans med mina medarbetare kommer jag att fortsätta utveckla badet och besöksupplevelsen. Det känns också oerhört stimulerande att få möjligheten att tillträda tjänsten på ett tidigt stadium när arbetet med den snart färdigbyggda arenan är i sin linda, säger Jonas Hägg.

Johan Hägg efterträder Marita Sysmäläinen, vars anställning som chef för bad- och fritidsanläggningar upphörde den 10 juni i år. Fritidschef Christine Ekdahl har under tiden varit ansvarig för badet. Johan Hägg tillträder sin tjänst den 17 oktober.

   

Bild på Johan Hägg

Publicerad 2016-10-11