19367521-svenska-pengar.jpg

Digital lönespecifikation för alla

Sedan tidigare har anställda fått sin specifikation digitalt, men nu kommer också övriga grupper som får ersättning från Ystads kommun för utfört arbete, t ex gode män att få sina specifikationer digitalt.

Ystads kommun går över till digital lönespecifikation fr.o.m. maj 2018

För att värna miljön genom färre papper, kuvert och transporter, och för att du alltid ska ha snabb tillgång till ditt lönebesked, övergår vi fr.o.m. löneutbetalningen den 25 maj 2018 till digital lönespecifikation.

Med digital lönespecifikation får du din lönespecifikation elektroniskt via din Internetbank och slipper spara på papper.
Det enda du behöver göra är att ansluta dig till digitalt utskick och det gör du snabbt och enkelt så här:

Du som har lönekonto i Swedbank

Gå till www.swedbank.se. Skriv elektroniskt lönebesked i sökfältet och följ anvisningarna.

Du som har lönekonto i Nordea

Gå till www.nordea.se. Välj Vardagstjänster i huvudmeny, därefter e-lönespecifikation och följ anvisningarna.

Du som har lönekonto i annan bank

Gå till www.kivra.com  och följ anvisningarna för att öppna en digital brevlåda.
När du registrerat dig kan du sedan logga in med mobilt BankID eller användarnamn/lösenord.

Publicerad 2018-05-04