flag-1463476_1920.jpg

Politikerpanel och frågestund om Eu-valet

Europa Direkt Sydskåne och våra Unga Eu-ambassadörer i Sydskåne arrangerar torsdagen den 23 maj kl.16.30-19.30 en valdebatt mellan valbara politiker inför Europaparlamentsvalet 26 maj. Publiken får ställa sina frågor till kandidater de kan rösta in!

Syftet är att öka valdeltagandet i våra 5 kommuner (Sjöbo, Simrishamn, Ystad, Tomelilla, Skurup)  och särskilt bland våra förstagångsväljare!

Valdebatten hålls 16.30 i Knutssalen, Ystads Gamla Rådhus på Stortorget 1 i Ystad. Kl 18.00 blir det mingel med tilltugg och must från Österlen, samt livemusik i Blå Salongen. Debatten modereras av Europa Direkt Sydskånes verksamhetsledare Lia Sandberg, Ystads kommundirektör Jonas Rosenkvist är på plats och alla hälsas välkomna av Sydskånes Unga EU-ambassadörer.

Inbjuden publik är allmänheten i de Sydskånska kommunerna, från gymnasieungdom, till tjänstepersoner och näringslivet.

Anmäl dig här, senast 20/5: https://forms.gle/vyonHxHFrj1ktYry7

Publicerad 2019-05-15