180221YstadStudios021.jpg

Barn och familj

Vårt besökscenter i Ystad Studios passar både stora och små, och för barnfamiljer har vi många roliga och spännande saker att erbjuda. Vi har fantastiska scenografier från Vintergatans rymdskepp och Cirkus Imagos härliga och lekfulla cirkusmiljö. Här kan man få möjlighet att utforska, uppleva och filma sig själv. 

Man kan klä ut sig i vårt kostymförråd och uppleva olika miljöer i vår Green Screen. Eller varför inte se en film i vår mysiga filmhörna eller själv skapa något vår i animationsstudio? Man kan också testa hur det går till att skapa "tramp" ljud i vår ljudbox.

Vill du leka detektiv kan vi erbjuda en klurig mordgåta. Du kan få hjälpa Kommissarie Lax med att lösa mordet på Martin Mört. Garanterat en kul aktivitet för hela familjen!

Under skollov arrangeras många olika aktiviteter hos oss.

Jussi på rymmenjussi

"Jussi på rymmen" är en folder som hämtas gratis på Ystad Visitor Center (turistbyrån). Foldern innehåller en tipspromenad med 10 kluriga frågor som besvaras på väg från turistbyrån ut till oss. Promenaden tar ca 30 minuter (2 km). På plats får ni ett diplom och ett fint erbjudande på entrén. 

Du kan även ladda ner foldern på tipspromenaden här

HURRA! KALAS!

Tystnad, tagning, kalas!
Välkommen på ett annorlunda barnkalas hos oss. Här finns en fantastisk miljö för lekar och aktiviteter, barnen får klä ut sig, testa Green Screen och göra tipspromenad i kända scenografier från film och tv. Vi fixar fika och dukar fint.

Vi erbjuder detta på lördagar följande tider:

11.00-12.30

13.00-14.30

Pris: 150 kr per person

Ingår:

  • Inträde
  • Kalasvärd som serverar fika och hälsar välkommen
  • Saft och bulle eller annan kaka, alt glasstrut
  • Hopp och lek i vår fina utställning
  • 1,5 timme hos oss med tillgång till eget rum
  • Gruppfoto som alla får ta med hem
  • Ålder: från 6 år till jättegammal

För att kunna ordna ert kalas behöver ni vara minst 8 och max 12 barn. Minst en vuxen behöver följa med som kalasansvarig under tillställningen. 

Ladda ner ett inbjudningskort till kalaset

Vill ni ha skräddarsydda paket så tar vi fram förslag som passar just er.

filmklappa

Cirkus Imago

Publicerad 2017-11-08, Uppdaterad 2021-07-23