The Room - en dansföreställning

The Room - en dansföreställning

Prima ballerinan möter Let´s Dance veteranen. The Room är historien om två dansare och deras möte. En berättelse om dans, kärlek och passion.


Arena/Plats: Ystads Teater

”The Room” är en unik föreställning, där två kända dansare från olika världar har skapat en helt ny stil – en fusion av balett och ballroom.

Katariina Edling har varit solist vid Kungliga Baletten och har även dansat vid Les Ballets de Monte Carlo, Finska Nationalbaletten samt Estländska Nationalbaletten. 

Tobias Wallin är välkänd av svenska TV-tittare efter flera säsongers medverkan i Let´s Dance. Tobias är också en välmeriterad tävlingsdansare i genren Tiodans (Ballroom dance).

Föreställningen ”The Room” är en berättelse om dansare. Om passion, om känslor och om längtan efter något nytt. Det är en berättelse om livet, om kärlek och om besvikelser. En berättelse om hur ett oväntat möte kan skapa något nytt och unikt. I föreställningen blandas dansscenerna med film som för berättelsen framåt i både tid och rum och gör det lätt att följa med handlingen.

Föreställningen längd: 60 minuter, ingen paus.

Arr: Ystads Riksteaterförening


Boka biljett