Mattias Goldmann 22 november

Mattias Goldmann, "Fores" kommer till Biograf Scala, Ystad 22/11. Mattias kommer att fånga upp tråden utifrån arrangemanget den 13 september när över 60st representerade företag och över 100 deltagande företagare samlades i Ystad Arena under temat "FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer".

Program

Plats: Scala Biografen i Ystad, Stora Östergatan 12

08.30 Registrering, kaffe & fika

09.00 Inledning med Mattias Goldmann

Panelsamtal
Lyssna till samtal mellan bl.a. Mattias, Kristina Yngwe, ordförande i riksdagens miljö- och jordbruksutskott samt David Åqvist, VD WME Mechanics, Erik Bengtsson, Karlsfälts Gård och Sven-Olof Bernoff, Skånefrö som alla redan idag arbetar hållbart integrerat i sin företagsutveckling.

Ett smörgåsbord för nya affärer
Mattias Goldmann har under många år arbetat med att hjälpa näringslivet att hitta affärsmässiga ingångar i klimat- och hållbarhetsfrågan, och för just detta dubbades han i fjol av den franska regeringen till riddare. Han kommer att ha exempel på alltifrån storföretag som ställer om sin affärsidé till uppstartsföretag som från början har hållbarhet som en central del av sin verksamhet. Mattias lyfter också fram sådana som egentligen har helt andra utgångspunkter, men som blir ”Oväntade klimathjältar” ändå. Men räkna inte med att bara sitta tillbakalutad - de hållbara affärsidéerna utvecklar och stresstestar vi tillsammans!

Från spännande idé till lysande verklighet
Johan Olsen, affärschef Almi delar med sig av inspirerande exempel från Skåne och ger tips på hur man kan gå tillväga för att gå från en spännande idé till lysande verklighet

Plats på scen
Vill du & ditt företag ha 10 min med Mattias Goldmann på scen? Anmäl ditt intresse till foretagslots@ystad.se Först till kvarn.

12.00 Avslutning och sammanfattning

 

Anmäl dig här Sista anmälningsdagen är 16/11. Plats Biograf Scala, Ystad.

Företag och organisationer hälsas varmt välkomna, begränsat antal platser

 

"Fores" Forum for reforms, entrepreneurship & sustainability
Mattias är en välkänd talare och driven moderator inom klimat, energi och migration samt en envis debattör! 2016 utnämndes han till mäktigast i Hållbarhetssverige.

Bakgrund till dagen

Mattias kommer att fånga upp tråden utifrån arrangemanget den 13 september när över 60st representerade företag och över 100 deltagande företagare samlades i Ystad Arena under temat "FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer".

Många företag i vår region arbetar redan idag med hållbarhet integrerat i sin företagsutveckling. Genom att lyfta fram goda exempel, öka vår kunskap och nätverka skapas förutsättningar för nya affärer. "FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer" fungerar som vårt "paraply"

loggorna samlade.jpg

 

FNs hållbarhetsmål -ett smörgåsbord för nya affärer_tonad.jpg

Publicerad 2018-09-17, Uppdaterad 2018-10-15

Kontakt

Marknad och Näringsliv
Företagslots
0411-57 80 00

Mattias Goldmann

Mattias Goldmann.jpg

Klicka på bilden & hör Mattias hälsning!

Vill du tipsa andra?
Här hittar du programmet.

Program 22/11

Tipsa andra företagare och organisationer om den 22 november genom att skicka länken med programmet.