NaringslivsgalaYstad2018.jpg

Näringslivsgalan flyttas fram till 2021

Årets Näringslivsgala flyttas fram till 2021

På grund av coronapandemin och dess restriktioner har arbetsgruppen för Näringslivsgalan Ystad fattat ett gemensamt beslut att flytta fram galan till 2021.

– Under vårt senaste möte diskuterades om och hur vi skulle kunna anordna galan under de omständigheter som råder, vilket skulle kunna vara möjligt. Men kom ändå gemensamt fram till att läget är för osäkert för att trycka på knappen och köra. Därför beslutade vi att flytta fram galan säger Angelica Erlandsson, Näringslivssamordnare på Ystads kommun

– Vi har egentligen alla förberedelser klara och vi kommer att kora årets Företagare för 2020, men det kanske blir med en liten extra twist, säger Ingvar Öberg, ordförande i Företagarna Ystad. Vi ställer inte in utan vi flyttar fram och kan garantera att galan som planeras kommer bli fantastisk. Vi får bara längta lite längre helt enkelt, säger Ingvar Öberg,

 

Fakta:

I arbetsgruppen för Näringslivsgalan deltar representanter från Ystads kommun, Företagarna Ystad, Ystads Allehanda och Radio Active som tillsammans arrangerar Näringslivsgalan Ystad.

Syftet med näringslivsgalan är att premiera näringslivet i Ystad genom att dela ut priserna årets företagare, årets ambassadör, årets hederspris och årets nyföretagare.

Publicerad 2020-09-01, Uppdaterad 2020-10-26

Frågor

För ytterligare information:

  • Angelica Erlandsson, 0411-57 75 65
  • Ingvar Öberg, 0411-786 50

Filmning pågår

I oktober har vi tillsammans med Daniel Perbo och Jolanta "Svenska Kändisresor" besökt några tidigare galavinnare, du kan se vilka på vår Instagramsida.

Filmerna kommer att visas på Näringslivsgalan i början av nästa år.(mer info kommer)

Tidigare filmer och vinnare hittar du här.

Jolanta Svenska Kändisresor