Gör affärer i Storbritannien, Tyskland, Danmark och Polen, 3 juni 2020

I samarbete med IUC Syd bjuder Business Sweden in till ett seminarium på temat Att göra affärer i Storbritannien, Tyskland, Danmark och Polen. Hur svårt kan det vara? Affärsmöjligheter och affärskulturer – att lyckas på nya lönsamma marknader!

När: Fredagen den 3 juni 2020, kl 08.30 - 11.30
Var: Anckargripsgatan 3, Malmö, lokal Auditoriet

Länderna kring Östersjön och Nordsjön, från Polen över Tyskland, Danmark till Storbritannien, har en samlad befolkning på nästan 200 miljoner människor, dvs. en samlad köpkraft 20 gånger större än Sveriges. Ändå exporterar skånska företag endast en bråkdel av det som borde vara möjligt, med tanke på vår närhet och det förtroende människor i dessa länder känner för Sverige. Varför missar tillverkande företag i Skåne denna möjlighet att tjäna pengar på export i närområdet?

Välkommen till ett ”hands-on”-seminarium!

 • Var och i vilka segment finns affärsmöjligheterna för tillverkande företag av er typ?
  - Where is the money and how do we get it?

 

 • Det var en polack, en tysk, en dansk, och en britt… och så Bellman…
  Hur fungerar egentligen våra grannar när det gäller affärskultur? Hur fungerar de utanför kontoret? Vad är likt och vad är annorlunda?
  - Hur får du till affärer i den här miljön och hur undviker du onödiga misstag?

 

 • Det kan vara svårt att lyckas – men vissa har bevisat att det inte är så svårt om man får rätt hjälp vid rätt tillfälle.
  – Jag gör affärer! Berättelsen om hur ett par företag lyckats.

  Träffa Business Sweden tillsammans med IUC Syd och företag som redan tjänar pengar i Polen, Tyskland, Danmark och Storbritannien. Lyssna på deras råd och erfarenheter. Vilka frågor har du?

  Experterna finns där för dig. Rikligt med tid avsätts för frågor och för diskussion.
  änder känner för Sverige. Varför missar tillverkande företag i Skåne denna möjlighet att tjäna pengar på export i närområdet?

  Läs mer om programmet och anmäl dig här
Publicerad 2020-05-13, Uppdaterad 2024-06-24