Naringslivsfrukost_5_februari_bild_Ystads_kommun_(7).JPG

Näringslivsfrukost

Ystad kommun och Företagarna i Ystad arrangerar de populära Näringslivsfrukostarna är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter.  
Samarbetspartners på frukostarna är Ystads Allehanda och Radio Active.

Varje möte har ett tema och speciella talare. Frukostmötena är kostnadsfria men med begränsat antal platser och börjar kl 7:30 med frukostbuffé och mingel och avslutas cirka kl 9:15.  Alltid tisdagar.

Näringslivsfrukostar 2022

 

Här kan du se de Näringslivsfrukostarna under 2021 i efterhand

Du kan även läsa om Näringslivsfrukostarna i vår blogg.

Här kan du se vad de senaste näringslivsfrukostarna innehållit 2020

Publicerad 2014-01-21, Uppdaterad 2022-01-25

Nyhetsbrev

I samband med GDPR 25 maj valde vi att uppdatera vår prenumerationslista. Du måste därför registera dig på nytt för att få den senaste informationen och inbjudan till våra frukostmöten. Tack på förhand hälsar Marknad & Näringsliv Ystads kommun
Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Näringslivsfrukost 2022

Livesänd Näringslivsfrukost 15/2

Johan Österberg hälsar dig välkommen i direktsändning på Ystads kommuns YouTube kanal direkt från Ystad Studios Visitor Center. Lars Larsson, Företagarna Ystad kanske dyker upp från oväntat håll. När det är live kan vad som helst hända.

I programmet möter du bl.a Gabriella Westheim, ny säkerhetschef i Ystad för att prata på temat trygghet i Ystad ur ett näringslivsperspektiv. Kolla in när Daniel Müllern fixar maten och pratar nutid och framtid inom restaurangyrket både generellt och företagarmässigt.

Du kommer också få ta del av ett rykande färskt näringslivsinitiativ från två framträdande lokala profiler...denna förmiddag vill du inte missa!

Låt oss veta att du är med oss genom hela sändningen genom att nätverka på vår Instagramkanal. Tagga oss gärna med @naringslivystad.

Frukostarna arrangeras av Ystads kommun och Företagarna Ystad i samarbete med Radio Active och Ystads Allehanda.

Näringslivsfrukostarna är kostnadsfria men med begränsat antal platser. Företagare och organisationer hälsas välkomna.

Missade du sändningen eller vill du se den igen? Här kan du titta på våra senaste näringslivsfrukostar i efterhand:

Näringslivsfrukostarna är alltid kostnadsfria och arrangeras av Ystads kommun och Företagarna i samarbete med Ystads Allehanda och Radio Active.