RSS

Näringslivsbloggen

näringslivystad näringslivystad

Följ en del av de aktiviteter som sker under året.


Näringslivsgalan -vilken kväll!

Publicerad: 2022-04-04 14:00

Ystads Näringslivsgala, kvällen då vi hyllar det lokala näringslivet

Vilken fantastisk företagarkväll

Klockan 17.30 slogs portarna upp på Fritiden hotell och kongress. Gästerna med guldbiljetter anlände och började kvällen med fotografering av Ystads Allehanda på röda mattan.

Efter lite mingel var det dags att ta plats i kongressen där kvällens konferencier Cornelius Löfmark hälsade välkomna och drog igång kvällen. Gästerna avnjöt middagen och parallellt anlände gästerna med silverbiljett. Även de togs emot i entrén och blev fotograferade och njöt av mingelmat och bubbel.

Klockan åtta började showen och det blev dags att kora kvällens olika vinnare. Först upp på scen var de nominerade till Årets Företagare Anny och Gustav Antonsson/Antonssons Mark och Entreprenad, Maria och Magnus Hallin/Örums Nygård och Åsa och Johan Lind/Footwear för en kort pratstund.

Därefter delade Lars Kindesjö från Nyföretagarcentrum tillsammans med Randi Graungard ut priset till Årets Nyföretagare 2021 som gick till The Blooming Sisters, Incognito.

Företagarna Ystad delar varje år ut Mästare och Gesällbrev och i år var inget undantag. På scen samlades frisöryrket, hudterapeutyrket, målaryrket och tatueraryrket.

Sedan var det dags att kora Årets Företagare 2021 och priset gick till Gustav och Anny Antonsson, stort grattis!

Kvällens prisutdelning fortsatte med att kora Årets Ambassadör 2021 som gick till Karin Erlandsson och Årets Hederspris 2021 som gick till Lars-Åke Kristensson.

En film från kvällen

Du kan se en kort film om kvällen och även läsa om tidigare vinnare under fliken företagsutmärkelser.

Stort TACK

Vi vill rikta ett stort tack till alla som gjorde kvällen alldeles fantastisk!

NLG_AllaLogotyper

Näringslivsgala ystad

Kategorier: Näringslivsgala

Snart dags för Ystads Näringslivsgala

Publicerad: 2022-03-28 13:54

Den första april är det äntligen dags för Ystads Näringslivsgala

Näringslivsgalan, en kväll att längta till och att minnas

Under pandemin anpassade vi oss till de förutsättningarna som var då och vinnarna för 2020 korades under 2021 då vi genomförde Ystads näringslivsgalan digitalt. Det blev en fantastisk produktion och du kan läsa om hela galan i ett tidigare inlägg i vår blogg.

2020 års företagare blev Jenny Nilsson och Martin Jönsson på Continental du Sud och Fritiden Hotell och kongress. De tävlade mot Cristina Fogarolli och Sebastian Ryberg, Fogarolli samt Åke Sahlin, Svets och Tillbehör som också de var nominerade till Årets Företagare.

Vi ser fram emot att få hylla alla tre nominerade för 2020 inklusive vinnarna av 2020 års ambassadör, nyföretagare och hederspris ännu en gång lite extra på galan nu i april.

Nu är det dags att kora 2021 års vinnare

Den första april är det äntligen dags för Näringslivsgala och för första gången kommer den att arrangeras på Fritiden hotell och kongress. I år blir det också en ny twist på Näringslivsgalan utifrån att vi erbjudit guld respektive silverbiljetter med lite olika upplägg.

Oavsett vilken form av biljett man lyckats få tag i kan vi lova en fantastisk show!

Nominerade till Årets Företagare 2021 är Gustav och Anny Antonsson, Antonssons mark och entreprenad, Maria och Magnus Hallin, Örums Nygård och Åsa och Johan Lind, Footwear. Årets Företagare utses av Företagarna Ystad.

Dessutom koras 2021 års nyföretagare, ambassadör och hederspristagare parallellt med att förra årets vinnare intervjuas. Utlämningar av mästare och gesällbrev sker också under galan.

Kvällen innehåller allt en gala förväntas innehålla. Fotografering på röda mattan, mingel och nätverkande, god mat, glitter och hyllningar och en fantastisk underhållning. Konferencier för kvällen är nämligen ingen mindre än Cornelius Löfmark.

Näringslivsgalan arrangeras av Ystads kommun i samarbete med Företagarna Ystad, Radio Active och Ystads Allehanda.

Galan är fullbokad och vi ser fram emot en fantastisk kväll

Vi kommer att hålla vår Instagramkanal uppdaterad och Radio Active kommer sända live. På ystad.se/naringslivsgalan kan titta på filmer med de nominerade när de överraskas av Cornelius Löfmark och på fliken företagsutmärkelser hittar du tidigare vinnare.

 

Det Förlorade Året II platta 3

Kategorier: Näringslivsgala

Ny datum för Näringslivsgalan

Publicerad: 2022-01-12 14:18

Ystads Näringslivsgala arrangeras den 1 april

Vi vill genomföra en stjärnspäckad Näringslivsgala

Utifrån rådande omständigheter kopplat till Covid 19 och den ökade smittspridningen har Företagarna Ystad, Radio Active, Ystads Allehanda och Ystads kommun tagit det gemensamma beslutet att flytta fram Ystads Näringslivsgala till fredagen den 1 april.

- Näringslivsgalan är fylld av glädje och mingel där vi tillsammans hyllar det lokala näringslivet. Vi vill utifrån rådande läge inte bidra till en ökad smittspridning. Vi längtar verkligen efter att fira tillsammans på galan och eftersom galan sedan tidigare är fullbokad ser vi fram emot en stjärnspäckad kväll den 1 april säger Lars Larsson, ordförande Företagarna Ystad.

Ystads Näringslivsgala var planerad till den 21 januari och är sedan tidigare fullbokad. Nu flyttas galan fram till den 1 april. Samma plats, samma tid och samma upplägg.

Alla gäster som har bokat sig till Näringslivsgalan har blivit kontaktade via mail.

Har du frågor om Ystads Näringslivsgala är du varmt välkommen att kontakta: naringslivsgala@ystad.se mer information hittar du på www.ystad.se/naringslivsgalan

Kategorier: Näringslivsgala

Ystads Näringslivsgala 2020

Publicerad: 2021-01-14 16:50

På näringslivsgalan hyllar vi det lokala näringslivet och även om förutsättningarna är annorlunda så blev dagens gala både minnesvärd och fantastisk.

Näringslivsgalan arrangerades i år digitalt och leddes av Andreas Narsell tillsammans med Johan Österberg.

Först presenterades galans husband som bestod av Frida Green, Christoffer Zaar och Hannes Nilsson. Vi bjöds på fantastisk musik.

Ingvar Öberg, Företagarna i Ystads ordförande gick igenom kriterierna som gäller för att nomieras till Årets Företagare. Ingvar presenterade de nominerade, Cristina Fogarolli och Sebastian Ryberg, Martin Jönsson och Jenny Nilsson samt Åke Sahlin.

Alla inslag och överraskningsmoment presenterades genom filmer. Vi fick följa med Jolanta från Svenska Kändisresor som besökte tidigare vinnare. Hennes första besök gick till Elins Blomsterglädje som vann årets Nyföretagare 2018.

Därefter avslöjades 2020 års Nyföretagare som blev Karl Fredrik och Petter på Kar Fredrik på Eklaholm.

Sedan besökte vi 2016 års ambassadör som var Fredrik på Cardiac Records. Här fick vi en inblick i alla de artister som man arbetat med och såklart pratade vi även om kommande melodifestivalsdeltagare Frida Green.

Efter detta inslag var det dags att presentera 2020 års Ambassadör. Priset gick till Bäckströms hattar och motiveringen lästes upp av oppositionsrådet Cecilia Magnusson Svärd.

Jolanta besökte sedan Eva som var förra årets hederspristagare och därefter fick vi se en film där Kristina Bendz läste upp motiveringen för 2020 års hederspristagare Mats Johansson. Mats har varit ordförande i Ystad i Centrum i 20 år.

En tur till tidigare vinnare av Årets Företagare gick till Bosses Bygg. Här utmanade Jolanta Linus och Dennis i att bygga korthus.

Sen blev det dags för galans höjdpunkt. Årets Företagare 2020 skulle koras av Ingvar Öberg, ordförande i Företagarna Ystad.

Vinnarna blev Jenny Nilsson och Martin Jönsson på Continental du Sud och Fritiden Hotell och kongress.

Stooooort grattis till alla vinnare och stort tack till alla som gjorde galaproduktionen möjlig.

TACK!

Vill du veta vem som vunnit priser på Näringsilvsgalan? Kolla in fliken företagsutmärkelser!

Galan kan du titta på i efterhand via länken nedan:

 

 

Jolanta intervjuar Elins blomsterglädje, Eva Olsson och Bosses Bygg

 

 

 

Intervju med Fredrik Andersson, Cardiac. Årets ambassadör 2016

 

Kategorier: Näringslivsgala

2020

Publicerad: 2020-12-21 12:39

Den 14 januari kl. 15.00 är det dags för vår första digitala Näringslivsgala

Kategorier: Näringslivsgala

Tystad tagning

Publicerad: 2020-10-26 13:53

Visserligen är Näringslivsgalan framflyttad men förberedelserna är i full gång

Kategorier: Näringslivsgala

Näringslivsgala 2019

Publicerad: 2019-11-08 12:10

Företagarna Ystad och Ystads kommuns näringslivsgala arrangerades i samarbete med Ystads Allehanda på Ystad Studio Visitor Center i Ystad Studios lokaler

Kategorier: Näringslivsgala

Näringslivsgalan 2018

Publicerad: 2018-11-08 15:56

Feststämning i Ystad - Näringslivsgalan 2018

Kategorier: Näringslivsgala