A Sustainable Tomorrow

Publicerad: 2020-07-08 14:30

Nyfiken på A Sutainable Tomorrow? Nu kan du vara med i Ystad!

Vi har blivit kontaktade av Bo Nilsson, grundare av A Sustainable Tomorrow och har fått möjligheten att vara en av de platser där man kan välja att vara med live från Helsingborg via länk på plats i Ystad.

Bo fick upp ögonen för Ystad och tog kontakt med oss när han uppmärksammat vårt arbete med FN:s hållbarhetsmål- ett smörgåsbord för nya affärer och Ystadmodellen.

Den 16 september arrangeras den 7e upplagan av deras hållbarhet och framtidskonferens och med anledning av Covid 19 så kommer man att arrangera den både fysisk i Dunkers hus men också digital och Ystad kommer att vara en (av flera runt om i Sverige) lokal hub för sändningen, vilket är fantastiskt kul.

Var man än befinner sig i Sverige har man nu möjlighet att delta: genom lokala hubbar eller digitalt tack vare ett samarbete med det världsledande sociala klimatnätverket We Don't Have Time, som livesänder eventet.

 

Årets tema är klimatledarskap och huvudtalarna på konferensen är:

  • Fredrik Reinfeldt Tema: Covid-19:s effekter och USA valets påverkan.
  • Rebecka Carlsson, hållbarhetsentreprenör och en av få svenskar som utbildats vid Singularity University på NASA, USA. Tema: Exponentiell klimatomställning, hur vi måste använda befintliga och nya teknologier för att lösa företags och samhällets utmaningar.
  • Svante Axelsson, regeringskansliet, nationell samordnare Fossilfritt Sverige. Tema: Hur ställer vi om till ett fossilfritt samhälle och vad krävs för att uppnå detta?

 

För att vara med på konferensen anmäler man sig via deras anmälningsformulär.

A Sutainable tomorrow

Kategorier: Hållbar tillväxt

Kommentarer