Kommunbesök

Publicerad: 2019-03-06 11:42

Näringslivsavdelningen on tour

Tisdagen den 5 mars var vi på Näringslivsavdelningen inbjudna till Lomma- och Burlövs kommuner för att inspirera genom vårt arbete med främst kring den resa vi gjort med Företagslotsen.

Vi pratade en hel del kring kundperspektiv, bemötande och EN VÄG IN med vårt direktnummer till Företagslotsen 0411-57 80 00.

Det är roligt att träffa kollegor och dela med sig av erfarenheter och kunskaper och vi ser fram emot att följa deras resa och tackar för förtroendet att vi fick komma.

Krögarmöte

På eftermiddagen fylldes Knutssalen med krögare, representanter från kommunen och politiken för ett av våra återkommande Krögarmöte. En del av programmet innehöll dialog kring hur skolan och branschen kan samverka kring utbildning och kompetensförsörjning.

Fältgruppen och polisen informerade om läget i Ystad och tillsammans med krögarna lyfte man fram det goda samarbetet som finns etablerat mellan dem. Horeca (nätverk för café, rstaurang och krögare inom Ystads kommun) berättade om vad de arbetar just nu i nätverket och öppnade upp för fler medlemmar.

På bild: Åsa Bodeborn & Angelica Erlandsson, Ystads kommun

Kategorier: nätverk

Kommentarer