Näringslivsfrukost

Publicerad: 2022-06-01 16:00

Ystads Näringslivsfrukost samlade över hundra företagare på Ystads Saltsjöbad

Näringslivsfrukost - ÄNTLIGEN

Johan Österberg, Marknad och Näringslivschef tillsammans med Lars Larsson, ordförande Företagarna Ystad hälsade alla välkomna till en fullsatt näringslivsfrukost, sorlet från äver hundra företagare talade sitt tydliga språk att man längtat till denna form av nätverkande.

Färsk konjunkturrapport

Privatekonom Anders Hansson, Sparbanken Skåne och Øresundsinstitutets Johan Wessman presenterade deras rykande färska konjunkturrapport och vi fick veta hur det går för näringslivet i Ystad och Skåne och hur utvecklingen ser ut framåt. 

Ett fullspäckat program

Efter genomgången av rapporten vad det dags för Paula Nilsson, Ystads kommuns kommunalråd att intervjuas.

Vi korar för första gången Årets Prao-plats och årets Praohandledare med pompa och ståt. Jenny Randowo och Amanda prao samordnare tillsammans med Sara på Ystads Allehanda presenterade årets vinnare som blev Elmannen och Sara på Blomsterhuset Europa.

Peter Eriksson och Fredrik Hagenkötter berättade om sina erfarenheter om Ystad som transitkommun (mottagande av ukrainska flyktingar)

Guldfeber

Oscar Carlén, Ystads IF Handboll och Malin Strömberg, Ystad Simsällskap delade med sig av sina erfarenheter kring ledarskap.  De har båda varit elitidrottare själva och är nu är elittränare i sin hemstad. De berättade även om sina respektive klubbars ungdomssatsningar. Malin berättade om kommande Grand Prix och deras nystartade Simakademi och Oscar om YIFs satsningar kring ungdomsverksamheten och det rykande färska SM guldet såklart.

Näringslivsfrukost_Bild Ystad_Malin Näringslivsfrukost_Bild Ystad_Oscar

Kategorier: näringslivsfrukost

Kommentarer