Lägerverksamhet

Här ser du info om den lägerverksamhet som i år ordnas av Skurups kommun.

2021-04-29: På den här sidan kommer du att hitta all information om våra sommarläger. Vi uppdaterar sidan så fort ny info finns att publicera.

sommaräng

 

Såhär kan en lägervistelse se ut på Bollerup

Man har ett eget rum med toalett och dusch, samt två enkelsängar och varje modul innehåller sammanlagt 6 rum och ett gemensamt rum med TV och soffa. Hela byggnaden ser ut som ett U och innehåller sammanlagt 7 moduler och 42 rum, varav den ena modulen är den stora samlingssalen.

Varje morgon går vi och äter frukost i matsalen på Bollerup och frukosten serveras mellan klockan 08.00-09.00 och därefter samlas vi i den stora samlingssalen. Där går vi igenom hur dagen ser ut och vad vi ska hitta på. Detta schema skickas även hem innan lägervistelsen, så att ni redan innan vet hur dagarna kommer att se ut. Ibland kan det hända att en aktivitet kan få byta tid eller dag beroende på om vädret inte vill samma som vi vill. Vi äter lunch i matsalen eller tar vi med oss lunch och äter när vi är iväg på en aktivitet. Kvällsmiddag äter vi oftast i stora samlingssalen.

På kvällen brukar vi som regel ha att vid 22 tiden ska deltagarna vara inne i respektive modul och klockan 23 ska samtliga vara inne på sitt rum.

Bollerup moduler

Sommarens läger 2019

Sommarens läger ute i Bollerup är avslutat för denna sommar. Vi hade vädergudarna på vår sida och hade bra väder i stort sätt under alla veckorna. Vädret har ju en viss påverkan om vissa aktiviteter kan genomföras eller ej. Här ser ni några bilder från lite olika aktiviteter vi bland annat gjorde under lägervistelsen. Vi var bland annat och cyklade dressin, besökte en alpackafarm, som vanligt en dag på Tosselilla, spelade bowling och hade vår vanliga femkamp. En kväll blev det en spontantur iväg och spela minigolf. Ute på Bollerup finns även en sporthall som vi också vistades en del i och deltagare fick även möjligheten att prova på att köra traktorsimulator. En av veckorna hade vi också ett disco med DJ som avslutning.

 

Tosselilla.jpgAlpacka.jpgDressin.jpgBowling.jpg5kamp.jpgMinigolf.jpg

 

Publicerad 2018-06-12, Uppdaterad 2021-04-29