Personligt ombud

Om du är över 18 år och har en psykisk funktionsnedsättning och betydande svårigheter i din vardag kan du vända dig till ett personligt ombud. Det personliga ombudet kan vara ett stöd i kontakter med till exempel myndigheter, sjukvård, försäkringskassa och socialtjänst.

I Ystads kommun har vi valt att ge uppdrag för personligt ombud till PO-Skåne. Länk till deras hemsida hittar du här intill.

 

Information från PO Skåne i Coronatider.

Vi finns här, jättevälkommen att ringa eller sms:a för information!

Kontakta gärna det personliga ombudet/ombuden i den kommun där du är bosatt. Kontaktuppgifter och mer information finner du på vår hemsida:
po-skane.org

Vi har som vårt bidrag till minskad smittspridning beslutat att ställa in alla icke nödvändiga fysiska möten. Tills dess att annat meddelas kommer vi genomföra möten via telefon, Skype eller telefon-konferens. Men vi är i tjänst och fortsätter att arbeta på uppdrag av våra klienter och för vår målgrupp.

Om du har några frågor kring detta välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Ewa Wernehag via mejl: ewa.wernehag@po-skane.org eller via tel: 0732 - 62 06 50.

Camilla Bogarve
verksamhetschef

Publicerad 2020-12-17, Uppdaterad 2022-11-07

Synpunkter

Har du synpunkter på någon verksamhet inom Social- och Omsorgsförvaltningen?

Du hittar information om hur du kan lämna dina synpunkter här.