Årlig utställning

På vår årliga utställning/mässa visualiserar vi affärer och affärsmöjligheter med hjälp av lokala företag och dess verksamheter kopplat till vart och ett av de 17 globala målen.

FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer

Genom att genomföra en årligt återkommande utställning följer vi upp arbetet under året som gått med goda exempel från det lokala näringslivet och vi tittar även framåt.

Denna förmiddag vill vi visualisera affärer och affärsutveckling vid varje hållbarhetsmål, det är långt ifrån alla som känner till målen och har inte sett affärsmöjligheter kopplat till dem tidigare.

Här möter man lokala företagare bakom varje hållbarhetsmål och förstår kopplingen till affärer och vad de globala målen kan innebära för sitt företag. Förmiddagen riktar sig mot företag & organisationer.

Arrangemanget blir en årsavstämning för vårt arbeta under paraplyet "FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer".

Under förmiddagen kan vi inspireras, skapa fler kontakter och nya affärer inom området. Vi skapar tillsammans ett skyltfönster mot Skåne, Sverige och Världen.

Publicerad 2022-04-21, Uppdaterad 2024-01-31