YEAB_kollegor.jpg

Vi söker projektledare

Ystad Energi förstärker nu organisationen med en projektledare som ska arbeta med säkerhetsfrågor rörande alla våra verksamheter, strategiska frågor i elnätsverksamheten samt projektledning av större elnätsprojekt med tillhörande arbetsuppgifter.

Mer om tjänsten

Som projektledare ansvarar du för planering inom ditt ansvarsområde, för rapportering av uppgifter till myndigheter och att bevaka nya myndighetskrav mm. Du ingår i företagets elnätsavdelning och rapporterar till Elnätschefen. I rollen ingår också representation och arbete i olika arbetsgrupper inom kommunen, branschorganisationer och i liknande projekt. Rollen innefattar även att vara ett stöd vid större anslutningar och/eller abonnemangsfrågor. Löpande kundkontakt med våra större kunder förekommer också.

Du kommer att driva och leda det övergripande arbetet med säkerhetsfrågor med tyngdpunkt på informationssäkerhet, men också inom fysisk säkerhet, driftssäkerhet och personalsäkerhet. Du samarbetar med alla affärsområden med syfte att skapa en verksamhet som arbetar proaktivt med säkerhetsfrågor. Tjänsten är ny, vilket innebär att du får goda möjligheter att forma din roll, sätta strukturer och bidra med nytänkande.

Välkommen med din ansökan

Vill du vara med på vår förändringsresa där vi tillsammans med våra kunder och partners driver den gröna omställningen samtidigt som vi arbetar för att säkra energiförsörjningen i Ystad kommun? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Läs mer om tjänsten här >>

 

 

Publicerad 2024-05-14