Christoffer Zaar & Anders Dahllöf

Christoffer Zaar & Anders Dahllöf

30 juni 20.00 >> Christoffer Zaar är en låtskrivare, artist, musiker och kultureldsjäl från Ystad som gärna skriver om livets ständiga berg och dalbana. Med sitt breda musikaliska uttryck kan lyssnaren förvänta sig starka textrader och melodier i popens tecken.


Arena/Plats: Ystad Teater

 

Med sig denna kväll har han en erfaren gitarrist, sångare, trubadur och låtskrivare vid namn Anders Dahllöf, som efter många års uppehåll tagit upp låtskrivandet igen. Tillsammans utlovar musikerna en alldeles magisk akustisk konsert med främst egenskrivet material. 

 

Nu aktuell med ny musik ”Vad du vill”:

”Ystadbaserade Christoffer Zaar har släppt hiten Vad du vill, en peppig låt som doftar sommarlov, picknick och poolparty. Dan Hylander och Perikles i all ära, men det är uppfriskande med fler yngre talanger som sätter Skåne på popkartan genom att omfamna landskapets vackra dialekt.” - Kulturmagasinet Popsorl

 

I biljetten ingå teaterns omtalade stora räksmörgås eller för den som önskar en smörgås med fläskfilé. Dörrarna till teatercaféet öppnas 18.45. Vi följer givetvis Folkhälsorådets alla direktiv. Vi torkar nogsamt alla ytor och säljer inte fler än 50 biljetter. Konserten sker i salongen där det finns 400 platser att välja på. Så det är inget problem att hålla social distans.

 

Konserten vara ca 90 minuter plus paus om 20 minuter.


Boka biljett