Repertoar & biljetter

Ystads Teater har biljettförsäljning på hemsidan samt mauell försäljning i samband med föreställningar. Biljettkassan öppnar 90 minuter före föreställning.
Telefon till biljettkassan: 0411 - 57 71 99 (endast bemannad 1,5 timme före föreställning). 

Du kan även boka dina biljetter till Ystads Teater på Ystads Visitor Center eller via Eventims Callcenter. 

Ystads Visitor Center:
Öppettider: 20/6 - 21/8: Mån-fre 09.00 - 18.00, lör-sön 10.00 - 15.00
Telefon: 0411 - 57 76 81.

Eventims Callcenter:
Öppettider: Mån-tors 10.00-17.00, fre 10.00-15.30
Telefon: 0771 - 130 150

 

Bords- & Mat & dryckbeställning

Arena/Plats: Ystads Teatercafé

Glömde Ni att boka Bord och Mat och dryck när Ni köpte teaterbiljetter? och sugen på något gott före föreställningen eller i pausen? Här kan Ni boka till det i efterhand. Observera att bords- och matbokning kräver att Ni har biljett till föreställningen.

Läs mer...


Boka biljett


Säsongspresentation

Arena/Plats: Ystads teater - teatercaféet

En underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken.

Operasångerska Emma Lyrén Fernandez, trombonisten Martin Hultkvist och pianisten Albert Van Pham skvallrar om allt som är värt att veta om Malmö Operas kommande säsong 2022/23. De tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa till de olika uppsättningarna. Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom välkända operaklassiker, familjemusikaler, baletter och gamla favoriter i såväl ny som experimentell tappning.

Fri entré!

Arr: Ystads Riksteaterförening

Läs mer...


Boka biljett


Sannex - från Nashville till Mello

Arena/Plats: Ystads Teater

OBS!

Pga yttre omständigheter som ingen råder över så har Sannex bestämt sig för att flytta sin show från Nashville till Mello till våren/vintern 2023. Stort tack till alla som köpt biljetter, de kommer att betalas tillbaka och så är ni välkomna tillbaka nästa år. Samtliga biljettköpare kontaktas i slutet av augusti för återköp av biljetterna. 

 

Med melodifestivalen 2021 i ryggen och med senaste skivan som är inspelad i Nashville så bjuder här Sannex er på en musikalisk resa hela vägen från Nashville till just Mello! 
Sannex startade på 70-talet och har sedan dess turnerat Sverige runt och sedan frontfiguren Andreas Olsson tog över mikrofonen 2007 så har siktet varit mot den absoluta toppen. 
Dansbanorna växlas nu med krogshower och konserter för att kunna bjuda en bredare publik på all härlig musik som spelats in under åren och konserten bjuder på allt från akustisk countrymusik till allt vad som hör mello till! 

Läs mer...


Boka biljett


Nöjeskarameller

Arena/Plats: Ystads Teater

Ni möter självklart de folkkära karaktärerna som brevbäraren Dag-Otto, drängen Errolf och några helt nya karaktärer, alla gestaltade av buskisens älskade Jojje Jönsson, denne man som har fått hela Sverige att skratta under så många år. I showen medverkar också Willy Björkman, fixaren & trixaren i ett av TV:s mest populära byggprogram, han visar upp en sida som vi med säkerhet kan säga aldrig har visats tidigare, där musik och komik bildar ett härligt potpurri. Tillsammans med Matilda Jönsson och Nöjeskompaniet, hyllade underhållarna Håkan Windahl och Anders Jönsson från Blekinge, garanteras gästerna en okomplicerad musikalisk skrattfest ni sent kommer glömma. Tempot är högt och sketcherna varvas med härlig musik och sång i ett rasande tempo. 

Läs mer...


Boka biljett


Småstadsliv går på krogen 2.0

Arena/Plats: Ystads Teater

Livet fortsätter i den lilla Småstaden där Tony Ljungström lämnat sin karriär som dansbandssångare bakom sig. Nu har han istället öppnat Tonys Bar som blir småstadens samlingspunkt. Anette Nyström flyttar hem och tar över sitt föräldrahem. En lite salongskanonberusad Ingemar får en delikat
lucköppning serverad. Jaktlaget med Örjan i spetsen försöker skrämma hemvändande Anette med en rysk bögvarg. Sölve ser döden i vitögat och Agneta Patrull får besök av Morgana Savann från Arjeplog.


Allt detta och lite till i showen ”Småstadsliv går på krogen” 2.0


På scen: Christer Johansson – Tony Ljungström – Jonna Ekström – Hans Berg

Läs mer...


Boka biljett


Tango Delirium

Arena/Plats: Ystads Teater

Konserten är tvärr inställd och flyttad till våren 2023.
Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas.
 

Tangostilar från olika epoker framförs med vemod, passion, intensitet och makalös virtuositet. De serverar tangopärlor av Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Anibal Troilo, Osvaldo Pugliese, Saul Cosentino, Mariano Mores, Kurt Weill mfl.

Skådespelaren och artisten REUBEN SALLMANDER har sedan 90-talet medverkat i ett stort antal teaterföreställningar, filmer och tv-produktioner – allt från klassisk till nyskriven dramatik, från musikaler och komedier till farser och monologer. Han har arbetat bl.a. på Dramaten och är välbekant för en stor publik för sina roller i film och tv-produktionerna som Bibliotekstjuven, Störst av allt och Hamilton.

Musiken har alltid präglat Reubens liv och artistisk karriär, och han är just nu aktuell med ”True Music Project” där han tillsammans med Tania Naranjo framför deras egna sånger.

Den mångfacetterade accordeonisten och kompositören MINNA WEURLANDER är prisvinnare bl.a på Premio Internazionale Astor Piazzolla och har flera rosade album i bagaget. Hon framträdde senast som accordeonist och kapellmästare i Philip Glass nya Cirkusopera ”Circus Days and Nights” som hade världspremiär på Malmö Opera 2021. Hon uppträder som solist med orkestrar, stråkvartetter och med diverse ensembler runt om i världen, samt figurerar frekvent i opera-, teater-, film-, performance- och dansföreställningar i egenskap av accordeonist, kompositör och ensembleledare.

Weurlander & DESEO STRING QUARTETbestar av INGA ZEPPEZAUER-violin, LILJA RASIMUSviolin, ALLAN JONASSON-viola, VIKTOR NORDLIDEN-cello, och släppte sitt första album ”GLOW” 2020 som fick ett fantastiskt mottagande av både publik och recensenter. ”Deras musik spelas genomgående med sådan glöd att passionen blir till en vällustig och samtidigt nästan fysiskt smärtsam lyssnarupplevelse. …Musiken går rakt in i hjärteroten och skakar om på ett intensivt härligt vis. Har väl aldrig tidigare behövt pausa mitt i en låt för att hämta andan. Underbart! …” Ensamblen ägnar sig åt gränsöverskridande musik, inte minst åt Tango Nuevo.

Pianisten, kompositören och sångerskan TANIA NARANJO har framfört sin musik världen över vid solokonserter, med symfoniorkestrar, samt med egna konstellationer. Hon hörs ofta i genreröverskridande samarbeten, där bland annat i ”Naranjo Latin Trio” och ”True Music Project” som hon driver tillsammans med Sallmander. Tania har komponerat för film och teater, medverkat i flertal teateruppsättningar, senast i ”Lärda kvinnor” på Göteborgs Stadsteater. Hon har gett ut soloalbumet ”La industria del miedo” där hon även profilerar sig som sångerska, samt flera rosade duo-album tillsammans med accordeonisten Weurlander.


Föreställningens längd: 2 tim 20 min, inkl paus

Texter och översättningar: Reuben Sallmander
Arrangemang och bearbetningar: Minna Weurlander & Tania Naranjo
Arrangöre/Produktion: ValleMWproduction
Foto: MATS BÄCKER

Läs mer...


Boka biljett


Alla känner Ankan

Arena/Plats: Ystads Teater

Alla känner Ankan

En humorshow av och med Anders Johansson

 

Anders ”Ankan” Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succé i tv-program som ”Bäst i test” och ”På spåret på SVT”. Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. Nu är han aktuell med sin nya enmansföreställning ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”. Hösten 2022 ger sig Anders “Ankan” Johansson ut på Sverigeturné med sin första soloshow. Den 18 september 2022 kommer Anders ”Ankan” Johansson med sin föreställning till Ystads Teater!

”Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders “Ankan” Johansson kommer lyfta genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.​

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. "Alla känner Ankan" kommer vara en väldigt rolig föreställning men som även tar upp de där lite besvärligare ämnena. Det blir personligt men inte privat som man säger, berättar Anders “Ankan” Johansson.

Som ena halvan av humorduon Anders & Måns har Anders “Ankan” Johansson turnerat runt med scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”. Men nästa år gör han för första gången en enmansföreställning. 

– Det blir i grunden en standup-baserad show men jag tycker det är roligt att bjuda på annat också som till exempel lite musik. Med största säkerhet sjunger jag något, då jag har svårt att hålla mig från det. Och om man äger en omnichord vill man gärna använda den, avslöjar Anders “Ankan” Johansson.

”Alla känner Ankan” har premiär i hemstaden Malmö och därefter väntar stor Sverigeturné med städer som Örebro, Stockholm, Göteborg, Vara, Linköping och Karlstad.

Om Anders “Ankan” Johansson 

Anders “Ankan” Johansson är komiker, programledare och skådespelare. 2020 fick han ”Det svenska humorpriset” i kategorin Årets manliga komiker. Han har medverkat i en rad tv-program som bland andra ”Bäst i test”, ”På spåret”, ”Fredagsmyset”, ”Parlamentet” och ”Djursjukhuset” samt i rollerna som Stig-Helmer Olsson i musikalen ”Sällskapsresan”, Berts pappa Fredrik i serien ”Bert” på C More och som Ragnar Vanheden i långfilmen ”Se upp för Jönssonligan”. 

Anders “Ankan” Johansson är för många även känd som den ena halvan av humorduon Anders & Måns, där andra halvan utgörs av Måns Nilsson. Duon har arbetat tillsammans i över 20 år och har bland annat hörts i radioprogram som ”Wallraff”, ”Så funkar det” och ”Morgonpasset i P3”. De ligger även bakom tv-program som ”Fråga Anders och Måns” och ”Succéduon med Anders och Måns” samt den populära podden ”Så funkar det”. Anders & Måns har också turnerat runt med de hyllade scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”.

Läs mer...


Boka biljett


En kväll med Tommy Körberg

Arena/Plats: Ystads Teater

Vi välkomnar till en kväll med Tommy Körberg där det blir ett axplock från hans långa musikaliska karriär, blandat med Tommys omisskännliga humor. Dessutom medverkar Carl Flemsten på piano.

Läs mer...


Boka biljett


Vi tolkar Monica Z

Arena/Plats: Ystads Teater

Efter ca 2 år i pandemitid är längtan efter kultur större än någonsin och ensemblen ser fram emot att återigen få stå på scen och bjuda in publik till en stund av musikalisk nostalgi.  
Hösten 2021 genomfördes ett par slutsålda Monica Z-konserter i Hässleholm Kulturhus. 
 
Monica Zetterlund - med en unik kombination av musikalitet, timing, inlevelse, närvaro, frasering, folklighet, humor och allvar utmärker hon sig som en av Sveriges genom tiderna främsta jazzsångerskor. Hon valde att gå sin egen väg oberoende av musikaliska regler eller traditionella könsroller. Eller som Tage Danielsson formulerade: "En nattklubbsdrottning med doft av logar. Ett lingonris som satts i cocktailglas".  
 
Fredagen den 23 september kl. 19.00 gästar konserten Ystads teater. 
PÅ SCEN: 
Vanessa Sundblad: sång 
Rune Lindqvist: piano 
Gustaf Janernäs: saxofon 
Jonas Rydström: trumpet 
Hubbe Holmberg: trombon 
Maria Högström: flöjt 
Per Ekman: kontrabas 
Jörgen Grahn: slagverk 
 
Orkesterarrangemang: Jesse Emmoth 

Läs mer...


Boka biljett


Karin Tingne & Big Blowin´ Band

Arena/Plats: Ystads Teater

Konserten kommer att flyttas - information kommer

När traditionell storbandsjazz a la Count Basie, Woody Herman med flera får en touch av en modern sångerska med soul och blues i bagaget? Tanken var att samarbetet skulle utmynna i en konsert redan 2020, men alla vet vad som kom i vägen. Nåväl, nu är det dags; en sångerska i världsklass och ett otroligt spelsuget storband! Ett spännande möte väntar, och inramningen på Ystads Teater är den bästa tänkbara. 

Läs mer...


Boka biljett


Spökfarfar

Arena/Plats: Ystads teater

En natt sitter farfar på Eriks byrå. Det visar sig att han blivit ett spöke. Tillsammans börjar de ge sig ut om nätterna för att hitta anledningen till att farfar blivit ett spöke. Erik försöker få farfar att minnas saker som hänt, men egentligen är det Erik som behöver minnas. En föreställning av Obanteatern baserad på boken När farfar blev ett spöke av Kim Fupz Aakeson.

Ålder 4–7 år, 35 min

Läs mer...


Boka biljett


Soppteater - Mitt liv som mig själv

Arena/Plats: Ystads teaters café

Välkommen in i Anders Holmbergs liv! Du kommer få höra honom berätta om några av hans märkliga upplevelser ur sitt händelserika liv. Du får bland annat höra om hur det gick till när han blev kung i Afrika och om den gången när han hade tur, riktig tur… Anders kommer också avslöja detaljerna kring sin förvandling till revolutionär under pandemin och om tid finns tar han dig med till Österlen och de händelser han tagit del av vid Brösarps Backar.

Soppa ingår i priset!
Arr: Ystads Riksteaterförening

Läs mer...


Boka biljett


Carl Stanley "AKTA HUET"

Arena/Plats: Ystads Teater

”Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter de utsålda succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är det dags att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner. Föreställningen är en standupföreställning, den kan och kommer att ändras under resans gång men i nuläget handlar den bland annat om hundar, inspiration, krångel, depression, lumpen och Carls pinsammaste stund. Carl pratar om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Frispråkig och varm humor när den är som bäst. Allt flyter och kan ändras men det går enkelt att beskriva som: En rolig jävla kväll!

-Akta Huet betyder det man vill att det ska betyda. Men rent bokstavligt betyder det ju "Akta Huvudet" fast på skånska då. Jag tyckte det var ett fint namn som passar med innehållet i showen. Jag har haft dom orden med den stavningen på hjärnan i flera år så det är kul att de äntligen kommer till användning, säger Carl Stanley
 
”AKTA HUET” har premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022
Support: John Gillberg
Föreställningens längd ca 80 minuter inkl support. Ingen paus
Hemsida: www.carlstanley.se
#aktahuet

Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Läs mer...


Boka biljett


HAAKS - LIVE 2022

Arena/Plats: Ystads Teater

Haaksfredag Live!

Äntligen får vi presentera Haaks, Sveriges främsta underhållningsband - Live!

Haaks har under pandemin vuxit till Sveriges, ja hela Nordens, största Livestream. Med över 70 000 följare och fler än 150000 unika tittare varje fredag har Haaks lyckats skapa en unik musikalisk plattform där man varje veckoslut gjort magiska spelningar för en lyrisk publik över hela landet.

Nu besöker Bohusläns stolthet oss och bjuder upp till en musikfest ni absolut inte vill missa. Vi utlovar en fantastisk upplevelse med musik, sång och kärlek där era favoritlåtar framförs live av världens bästa Haaks. Nu fortsätter bandet sin hyllade turné under 2022!!

Varmt välkomna till livemusik, glädje och fest!

www.facebook.com/HaaksLiveband
www.haaks.se

Showstart kl 17:45 - Insläpp i salongen 17:15. Teatern öppnar kl. 16:45
Föreställningen är ca 2 h 05 min – ingen paus!
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudvolymer.

Läs mer...


Boka biljett


Idas magiska musikäventyr

Arena/Plats: Ystads teater

Idas magiska musikäventyr
Arena/Plats: Ystads teater
Språk: Svenska
Längd: ca. 70 minuter
Ålder: Familjeföreställning, 4-10 år
Arrangör: Evenemang Ystad AB

Ida On, känd från bl.a SVT:s ”Sommarlov” drömmer om att bli dirigent och göra en stor konsert i Ystad. Men tyvärr så kan hon inte så mycket om detta. För att lära sig så har hon en stor magisk bok med massor av information om musik från filmens världs. Genom att läsa den lär hon sig om alla olika egenskaper och känslor som man behöver för att kunna dirigera. Ida drömmer om att få känna sig tyngdlös när musiken spelar. Att få sväva iväg på tonerna. Men hon är också rädd. Tänk om hon inte kan? Tänk om alla kommer att tycka hon är dålig? Och hon har bara idag på sig att bevisa för sig själv att hon verkligen kan…

Föreställning 1: kl. 13:00. Föreställning 2: kl. 16:00

MEDVERKANDE

Konstnärligt team:
Regi: Nils-Gunnar Snygg
Manus: Ida On
Scenografi och kostym: Lars Rehnett
Musikalisk ledare: Ossian Edlund
Musikarrangemang: Johanna Malmberg

På scen:
Ida Mei On
Vera Kronbäck, Hanna Rosengren, Niklas Hultberg, Emelie Torstensson, Anette Ottosson,
Klara Wemnér, Lars-Åke Kristensson

Ensemble:
Miranda Christiansson , Rebecca Erlandsson, William Schmatz

Malmö Sinfonietta
Peter Berglund - piano/keyboard, Gustaf Brandt - keyboard, Jörgen Sevebring - gitarr, Anders Lorentzi - bas, Mattias Samuelsson - trummor 

 

Läs mer...


Boka biljett


"Bäst före" med Henrik Widegren

Arena/Plats: Ystads Teater

Två dagar innan Henrik fyllde 50 damp det ner ett brev från Region Skåne. Hans första tanke var att hans arbetsgivare ville gratulera honom på födelsedagen. Men nej, det var ett erbjudande om provtagning för prostatacancer…  Sen hörde andra aktörer av sig. De ville berätta om effektiv tandblekning, hjälpande synkorrigering och hur slapp hud motverkas på bästa sätt.  
 
I media, på middagar och kring fikabordet avhandlas rynkor, ålderstecken och motmedel med stort engagemang. Aldrig har träningstips, krämer och kost för att fördröja åldrande varit så hett. Men varför tänker vi så mycket på ålder? Vad händer egentligen med kroppen när vi blir äldre? Kan vi verkligen göra något åt det? Och är 70 det nya 20? 
 
Med prat, humor och sång förklarar Fråga Lund-läkaren Henrik Widegren hur sex, drugs and rock’n’roll förvandlas till sex, mediciner och läkarrock. Ålderskriser behandlas bäst med glädje! 

Läs mer...


Boka biljett


La Bohème

Arena/Plats: Ystads Teater

Historien om de sex fattiga, unga bohemerna bjuder på romantik, dramatik, stora känslor och alldeles underbar musik. En poet, en konstnär, en filosof, en musiker, en sömmerska och en sångerska lever i 1800-talets Paris. De har stora tankar om de sköna konsterna och den romantiska kärleken och drömmer om ett liv där de kan älska och skapa i frihet. Men den grå verkligheten ser inte riktigt ut som deras rosenskimrande luftslott. De korta stunderna av inspirerat skapande, nyförälskelse och lyckligt festande får snart ge vika för livets realiteter och den tragedi som oundvikligen närmar sig. 

Läs mer...


Boka biljett


Marika Carlsson

Arena/Plats: Ystads Teater

Varför får man bara beröm när man går ner i vikt och inte när man går upp i vikt?

”Smalast när man dör vinner” är en nyskriven humorföreställning som kräver att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Publiken kommer erbjudas högt tempo, många skratt men även skratt som fastnar i halsgropen när Marika tar upp ämnen som ätstörning, kroppshets och sockerberoende. Humorföreställningen är inte bara en funderingar kring kroppsideal utan är också en reflektion över den samtid vi lever i.   

Läs mer...


Boka biljett


Från Broadway till Duvemåla

Arena/Plats: Ystads Teater

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets  återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!

Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” såg dagens ljus 2016 när sångerskan och musikalartisten Viktoria Tocca på eget initiativ bokade Berwaldhallen i Stockholm. Vad som från början var tänkt som en engångsföreteelse växte snart till att bli en av Sveriges mest framgångsrika scenshower – älskad av såväl kritiker som publik.

Sedan dess har Från Broadway till Duvemåla samlat ett tjugotal av våra mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer från Luleå i norr till Ystad i söder.

Medverkade 2022:

Laila Adéle, Jakob Stadell, Viktoria Tocca, Patrik Martinsson och Malena Tuvung. Till detta ett eminent fyramannaband lett av kapellmästare Carina E. Nilsson. Musiker är Magnus Josephson, Magnus Eugenson och Fredrik Bergström.

MISSA INTE SVERIGES STÖRSTA MUSIKALFEST!

Läs mer här: www.franbroadwaytillduvemala.se/#medverkande


Pressen skriver:

"En show i lyxklass" -Jönköpings-Posten

"En glimrande show" -Norran

"Musikalsångare av bästa sort" -Ystads Allehanda

"Musikalfest fick teatern att koka" -Arbetarbladet

"Man känner sig helt perfekt efteråt" -Eskilstuna-Kuriren

"Lyckad resa från Broadway till Duvemåla" -Gefle Dagblad

"Under extranumret dansar hela parketten" -Vestmanlands Läns Tidning

"As close as you can get to Broadway or West End" -Broadway World


https://www.franbroadwaytillduvemala.se/

https://www.facebook.com/FranBroadwayTillDuvemala

 

Åldersgräns 13 år, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unfa (SOSFS 2005:7)

Längd ca 1 tim 45 min. ingen paus.

 

Rullstolsplats bokas på Ystad Visitor Center Tel: 0411 - 57 76 81 eller

på Ystads Teater Tel: 0411 - 57 77 67https://www.youtube.com/embed/RkqvcMTe_OI

Läs mer...


Boka biljett


No Business Like Show Business

Arena/Plats: Ystads Teater

No Business Like Show Business

– En musikalkonsert med historiens mest kända musikallåtar, samt allt räv- och rackarspel som pågår bakom kulisserna

No Business Like Show Business är en musikalkonsert i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. Gunilla Backman gästar konserten.

Vi presenterar fyra solister i absolut toppklass, Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne, som tillsammans med Gunilla Backman bjuder publiken på de allra bästa och mest kända musikallåtarna.

Det blir klassiska musikalteman såsom romantik, olycklig kärlek, skräck och fantasi – allt i en kryddstark blandning, sammanflätat till en röd tråd i ett nyskrivet manus av den kände musikalkompositören Jan-Erik Sääf. Dessutom förgyller Gunilla Backman konserten med sin fantastiska röst.

Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen No Business Like Show Business går inte att komma. Möt musikaleliten i en fantastisk resa hela vägen från New York till de svenska musikalscenerna.

Gästartist: Gunilla Backman

Musikalartister: Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne

Orkester:

Jan - Erik Sääf, kapellmästare, piano

Johan Pihleke, piano och gitarr

Kalle Magnusson, bas

Peter Fältskog, trummor

Arrangör: Set The Stage – Entertainment, www.setthestage.se

 

Läs mer...


Boka biljett


Karsten Torebjer

Arena/Plats: Ystads Teater

Det blir ännu roligare och ännu läskigare när han för tredje och sista gången ska bevisa att han är ett äkta medium. Kronofogden flåsar honom i nacken och han måste snart gå under jorden. Men först: en rejäl avskedsturné till Karstens alla fans. Han kommer försöka få mental kontakt med ditt bankkonto, prata med en dansk avliden släkting du inte visste att du hade och göra så avancerade mindfucks att du kommer ha brainfreeze resten av året. Karsten tar även med sig sina tre bästa kompisar på scen och säger själv att detta är den bästa tredje showen han någonsin har gjort. 
 
Obs! Föreställningen kan innehålla spår av danska. 
 
"Svinevelkåmmen fö hilvede!" PS. Inte ett ord till Kronofogden om denna show. 
 
Insläppstid: kl. 19:00 Showstart: 19.30 Spellängd: 80 minuter. Åldersgräns: 13 år. Ej ok för yngre. 

Läs mer...


Boka biljett


Robert Wells vid Flygeln

Arena/Plats: Ystads Teater

Föreställningen/ Konserten är flyttad till 2022-10-21. 

Efter mer än trettio års konserter med Rhapsody In Rock,  
skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu  
Robert Wells som solist in publiken till ett intimt möte på scenen.  
Tillsammans med flygeln, musik och många anekdoter från  
Rhapsody In Rocks turnéer och samarbeten med artister. 
 
Ålder som föreställningen riktar sig mot: Alla! 
 
Föreställningens längd: 2x50 min, 25 min paus 

Läs mer...


Boka biljett


Sista matchen med Jens Hultén

Arena/Plats: Ystads Teater


Den utspelar sig i ett omklädningsrum där en man ska byta om för att gå en sista match. Är det i kampsport? Är det mot missbruket? Är det mot döden? Är det mot sina demoner?
Pjäsen tar upp alla dessa frågor som går från den enskilda människans missbruk till hela mänsklighetens missbruk. Är människan en missbrukande art, ett skadedjur som gör våld
på sig själv och sin omgivning för, sitt till synes, orimliga begär efter olika saker?
Frågor som är mer aktuella än någonsin förr!

En svidande betraktelse över mänskligheten med en svart humor där vi även får en inblick i det ofta påhittade utanförskapet med offerkoftan som verktyg. Vi vill ju alla bli älskade till vilket pris som helst, eller?

Föreställningen inramas med nyskriven musik av Jens son Eddie Hultén som även medverkar på scenen. Rickard Günther står för regin. Föreställningens längd: 2,20 min inkl paus.

Läs mer...


Boka biljett


Nya skor!

Arena/Plats: Ystads teater

Charlies högsta önskan är ett par nya skor. Så när brevet från mormor kommer, blir han överlycklig. På sin födelsedag ska Charlie få precis vilka skor han vill! Mormor tipsar om en viss skoaffär, där en mycket speciell skomakare arbetar. Här får han att hjälp att hitta precis det han önskar sig. Men vem är denna skomakare egentligen? Och vad är det som mormor inte berättar? En rolig, spännande och musikalisk teaterupplevelse för liten och stor av Molièreensemblen, efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar.

Ålder 4–99 år, 35 min

Läs mer...


Boka biljett


Soppteater - Drottning Filippa

Arena/Plats: Ystads teaters café

I vår historieskrivning har hon kommit rejält i skymundan för sin man Erik av Pommern och sin svärmor Margareta. Ändå var hon en osedvanligt driftig och duktig kvinna – drottning och dessutom den reella regenten av Kalmarunionen under Eriks pilgrimsresa 1423–1425. Här berättas hennes historia – så vitt vi känner den – av Kerstin Engdahl, pensionerad arkeolog.

Soppa ingår i priset!
Arr: Ystads Riksteaterförening

Läs mer...


Boka biljett


Hits of the 60´s - The Original Artists!

Arena/Plats: Ystads Teater

The Hep Stars med Svenne Hedlund 
Låtarna som låg på topplistorna är det få som har glömt, Cadillac, Farmer John, Bald Headed Woman, Sunny Girl, Wedding m.fl. 
Hep Stars är det enda band som innehaft 1:a, 2:a & 4:e plats på ”Tio i Topp” samtidigt då Farmer John var etta, Cadillac tvåa och A Tribute To Buddy Holly fyra. Det var ett band från Liverpool som hette The Beatles som lyckades slå sig in på 3:e plats med ”Ticket To Ride”. 
  
Lennart Grahn 
Frontmannen och sångaren från The Shanes 
”Cara Mia Why”, ”Can I Trust You”, ”Chris Craft no 9”, ”Vem får följa dig hem?” ”Hi-Lili Hi-Lo” var stora hit´s med Lennart Grahn & The Shanes. Lennart hade stora framgångar i början av 2000-talet med ”Idolerna” där även Svenne Hedlund, Lalla Hansson & Tommy Blom ingick. 
 
Claes ”Clabbe” af Geijerstam 
Ola & The Janglers gitarrist och kompositör, DJ, programledare, producent mm. 
Claes var den musikaliska motorn i Ola & The Janglers, han skrev ”Alex is the man”, ”Julia”, ”Love Was On Your Mind”, m. fl.  
Ola & The Janglers var det första svenska bandet att ligga på ”The American Billboard Hot 100” med ”Let´s Dance”.  
Clabbe har även haft stora framgångar med sitt radioprogram ”Rakt över disc” men även som programledare i TV´s ”Oppopoppa”, ”Lite Grand i örat” m. fl. 

Läs mer...


Boka biljett


Al Pitcher - My Happy Place

Arena/Plats: Ystads Teater

Al Pitchers standup-show “Fy fan Sverige” har streamats på SVT Play över en miljon gånger. Med uppföljaren “Sverige Syndrome”, som även den visades på SVT, turnerade Al i Sverige för fullsatta hus.  Showen gjorde dessutom succé med utsålda föreställningar i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam. Båda föreställningarna finns att streama på Netflix. 
Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin standup-karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han utmärkelsen “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan.  
Bland Al Pitchers föreställningar märks ”Fika Tour” (2012), ”Påtår” (2013), ”Näämen it’s Al Pitcher Tour” (2014) samt ”Sverige Syndrome” (2017).  
Den pågående föreställningen ”My Happy Place” hade premiär 14 april 2022.   

Läs mer...


Boka biljett


Ebba Forsberg och Ångmaskinen

Arena/Plats: Ystads Teater

Denna turné samarbetar Ebba med Ångmaskinen bestående av Marcus Holm, Johan Aronsson, Rey-Ove Karlén, Roger Myrehag samt Lars Mattsson. Ett samarbete som  inleddes med några konserter åren 2017-2019.  
 
I slutet av förra året genomfördes en uppskattad månadslång turné bla annat i Ystad. Höstens turné tar avstamp därifrån och kommer bjuda på material från hela Ebbas långa karriär. 
 
”Som hon däckar mig… 
Ebba Forsberg dramatiserar, deklamerar och sjunger…  
…betonar ord och rytm så annorlunda och eget.”  
Bengt Eriksson, Ystads Allehanda 
 
”Men vilken röst hon har. Fantastisk!  
En röst som fyller konserthuset.  
Det är finstämt och otroligt vackert…”  
/Marie Magnusson, Smålandsposten 
 
”Ångmaskinen är i sanning en musikalisk maskin som utan avbrott och till synes lekande lätt ångar genom genreväxlingarna”  
/Marina Johansson, Säffle tidning 

 

Konsertens längd: C:a 90 minuter - ingen paus

Läs mer...


Boka biljett


Biggo Music Band & Ljuva 60-tal

Arena/Plats: Ystads Teater

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR INSTÄLLD PGA SJUKDOM. De som redan köpt biljetter kommer att kontaktas av Ystads Teater.

2022 firar Biggo och Biggo Music Band 10-årsjubileum med att åka på en sprakande Sverigeturné!
Sveriges bästa 60-tals-show enligt publiken… som har gjort succé på alla platser man besökt i landet

Midsommarafton 2021 firade Leif ”Biggo” Birgersson 70-år som scenarbetare

Nu är 2022 i gång & han spelar fortfarande på som om ingenting hänt!

Åren 1965-1966 gjorde han en massa jobb med Cool Candys från Lidköping.

Under 70-talet spelade han med ett av Sveriges största band – Tötas.

Då spelade man i genomsnitt 300 dagar om året ute på olika ställen som Folkparkerna, nattklubbar och krogar i hela Norden.

Sitt första TV-program gjorde han redan 1967 – som husband till Röda Fjädern i Skövde.

Sedan har de bara rullat på med, Bingo – Lotto fyra lördagar i rad när programmet startade.

Ett antal skivinspelningar - 1:a på svensktoppen 1980 – samt massor av listplaceringar i de nordiska länderna, både på egen etikett men även som musiker i andra band och som producent. 2009 var han med som basist på en skivinspelning i New York med ett Värmlandsband.

 

Läs mer...


Boka biljett


Be Bop A Luba - 10-års jubileum

Arena/Plats: Ystads Teater

Denna show är en hyllning till den glada 50-60 talsmusiken, vi tar oss tillbaka i tiden på en nostalgisk resa där frisyrer, smink, kläder till tidsepoken när Elvis, Buddy Holly, Leslie Gore, Neil Sedaka, Paul Anka m.fl toppade listorna.

Special guest: Donna Presley
Donna Presley var Elvis kusin som växte upp på Graceland tillsammans med Elvis. Donna kommer att berätta mycket om uppväxten med Elvis. Vernon (Elvis pappa) var bror med Donnas mamma.

Showen firar 10 år i år men har inte turnerat sen 2016.

Alla fina recensioner showen fått finns många på www.bebopaluba.com att läsa.

Showen har beskrivits i media som en Las Vegas Show och ett smörgåsbord av bästa musiken.

Välkomna på en nostalgisk afton, tänk på att säkra din biljett för bästa plats i god tid.

Läs mer...


Boka biljett


Once a Whisper/ Zero-Zero

Arena/Plats: Ystads Teater

I Once a Whisper formar Helena Franzén en flock, ett starkt kollektiv, en enda organism. Kroppar i rörelse får nästan försvinna, bli ett med mörkgrön mossa och dimma. Ett verk som vaggar dig till stillhet för att plötsligt väcka dig med ett vrål. I Zero-Zero tittar Johanna Nuutinen på hur små fragment av kunskap får bygga hela vår världsbild. Ge oss illusioner om en verklig ordning. Hur vi fylls av längtan efter något som hela tiden faller oss ur händerna. 

Läs mer...


Boka biljett


Britt-Marie var här

Arena/Plats: Ystads Teater

En kärlekshistoria om en kvinna som väntat ett helt liv på att hennes ska börja. Det är berättelsen om samhällen vid vägar där fotboll och pizzerior är det sista som överger människorna. Britt-Marie, 63, har just lämnat sitt 40-åriga äktenskap bakom sig och ska starta upp sitt liv på nytt. Det enda arbete hon kan få är i Borg, ett samhälle om vilket det snällaste man kan säga är att det ligger vid en väg. Borg har inget annat än fotbollen kvar. Britt-Marie hatar fotboll. Detta är sannerligen inte början på en underbar vänskap. 

Läs mer...


Boka biljett


Anders Jansson - Mina sinnens fulla bruk

Arena/Plats: Ystads Teater

Mina sinnens fulla bruk 

Hösten 2022 ger sig populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson ut på Sverigeturné med sin nya föreställning ”Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson”. Hans två tidigare soloföreställningar ”Kom in och stäng dörren” och ”Radikal optimist” kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans och den senare gick för utsålda hus i tre säsonger med föreställningar över hela landet. Den 12 november 2022 kommer Anders till Ystads Teater med sin nya soloshow!

I ”Mina sinnens fulla” bruk letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Det är hans tredje soloshow och med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.

– Varje gång jag sätter upp en ny humorshow vill jag bli bättre, roligare och mer personlig. De senaste 18 månaderna har varit märkliga och unika för oss alla. Jag försöker se det positiva och komiska som kommer ur en sån upplevelse. Mina sinnens fulla bruk är min tredje soloshow och det ska bli min bästa hittills, säger Anders Jansson.

”Mina sinnens fulla bruk” har premiär i Anders hemstad Lund den 9 september 2022 och han turnerar sen runt i landet till städer som Halmstad, Umeå, Malmö och Stockholm.

– Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.

Om Anders Jansson

Anders Jansson blev känd för hela svenska folket i humorprogrammet ”HippHipp” med sina omtyckta figurer Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i ”Svenska för nybörjare”. Men komikerkarriären startade redan på 90-talet som spexare i Lund och han har skrivit flera spex och karnevaler tillsammans med Johan Wester. Duon gjorde även humorshowerna ”500” och ”Köp mjölk. Skriv bok.”

År 2015 och 2016 gjorde Anders succé med sin första soloshow ”Kom in och stäng dörren” som spelades för fulla hus runt om i Sverige. Under 2019 och 2020 gjorde han ytterligare tre turnésvängar i Sverige med sin senaste hyllade soloföreställning ”Radikal optimist”. Utöver humorshowerna har Anders även medverkat i flertalet serier och filmer på bland annat SVT och TV4. Han har varit programvärd i flera radio- och tv-sammanhang så som ”Melodifestivalen”, ”Sommar i P1” och ”Fotbollsgalan” på TV4.

Läs mer...


Boka biljett


Aldrig Ensam Show

Arena/Plats: Ystads Teater

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam.

Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister, låtskrivare & föreläsare.

I nya Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa – något av det mest tabubelagda som finns. De får detta komplicerade ämne att bli enkelt och hanterbart, och vill med sin färgsprakande show ge verktyg & kunskap som kan rädda liv.

I föreställningen får publiken ta del av Charlie Erikssons personliga erfarenheter av psykisk ohälsa. Han berättar om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen.

Axel Schylström, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin livshistoria: Olyckan som nästan kostade honom livet, vägen tillbaka och livet som en av Sveriges värst brännskadade personer.

Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla historier – kombinerat med intima musiknummer, visuella effekter och en stor portion humor – skapar en show som trollbinder, utbildar och ger minnen för livet.

Läs mer...


Boka biljett


Musical Night

Arena/Plats: Ystads teater

Biljetterna släpps kl 09:00, den 15/8 - 2022

Röster med passion och stora känslor genomför tillsammans ett musikaliskt pärlband med de största och mest älskade hitsen från musikalernas förtrollade värld. Med huvudroller i bland annat Phantom of the Opera, Kristina från Duvemåla, Miss Saigon och mycket annat i bagaget är det med stolthet vi kan presentera några av de absolut främsta musikalartister tillsammans på en och samma scen.

Tillsammans med professionella musiker från Sverige och Danmark garanterar vi en härlig kväll!

Konferencier är liksom tidigare år skådespelaren Lars Schilken.

Artister
Vera Kronbäck, Anna Hanna Rosengren, Niklas Hultberg, Emelie Torstensson, Anette Ottosson, Klara Wemnér, Lars-Åke Kristensson, Lars Schilken

Orkester
Öresund Entertainment Brass under ledning av Ossian Edlund

Komporkester
Magnus Wilhelmsson, Peter Berglund, Anders Lorentzi, Gustaf Brandt

Kör:
Miranda Christiansson, Rebecca Erlandsson, William Schmatz

Föreställningen längd är ca 2 tim 20 minuter (inkl paus).

Produktion: Evenemang Ystad

 

 

Läs mer...Ugglan Gugglans modiga visor

Arena/Plats: Ystads teater

En musikföreställning för barn och vuxna med härligt sväng och mycket rörelse. Ugglan Gugglan älskar att lyssna på frågor, har hon inget svar sjunger hon en sång. Och hon pratar gärna om hur man är om man är modig, för det tycker hon är spännande. Hon berättar om sina vänner Räven och hönan Sven som är bästisar, en loppa som inte vågar hoppa, en spindel som har svindel och andra filurer. Med nyskriven musik av Maria Eggeling, tillsammans med Rytmikarin, inspireras barn och vuxna att se världen på nya sätt.

Ålder 2–5 år, 35 min

Läs mer...


Boka biljett


Soppteater - Skånska karaktärer

Arena/Plats: Ystads teaters café

Lars Schilken kommer inte att räta ut begreppet, men kommer att ge er en inblick i några av de otaliga skånska karaktärer som har satt sin prägel på vår omgivning. T ex Per Öra från Hammenhög, en man med ett sådant omfång att inte ens skräddarsydda kläder var tillräckliga, eller som han själv sa, “E di glyttakläder ditta”. Eller stinsen i Tomelilla som stängde kl 12 för “madapaus” oavsett tågets ankomsttider. Berättelser blandas med den gladlynte urskåningen Edvard Perssons sånger.

Soppa ingår i priset!
Arr: Ystads Riksteaterförening

Läs mer...


Boka biljett


En stilla jul - Anders Ekborg

Arena/Plats: Ystads Teater

En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare.  Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.   
Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Stefan Nilsson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Atida Stahlhammer tar Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag av Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack. 
  
EN STILLA jul har för många blivit en tradition och  ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.  
  

Läs mer...


Boka biljett


Messiah Hallberg Live

Arena/Plats: Ystads Teater

Messiah Hallberg Live – Ett livsverk med humoristisk touch

 

I showen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch” utmanar Messiah Hallberg sig själv genom att försöka ta standupshowen till nästa nivå. Det är de egna lärdomarna av pandemiåret som ligger till grund för showen. Med sig har han flera insikter och erfarenheter kring att genomleva pandemi, sorg och ångest utan en naturlig plats att ventilera de känslorna. 

– Jag hade ett riktigt tufft år. Förutom pandemin som drabbade världen så drabbades jag av personlig sorg, jag sa upp mig från mitt jobb och la ner min podcast. Det fanns dagar då jag aldrig trodde att jag skulle uppträda igen. Den nya showen tar avstamp i det, säger Messiah Hallberg. Det här kan mycket väl vara det sista jag gör på en standupscen, så jag tänker att det är lika bra att gå ut med en smäll.

Messiah Hallberg är en av landets mest skickliga och uppskattade komiker enligt många kritiker. De tidigare soloshowerna ”Den missförstådde profeten” och ”Scener ur ett äktenskap” har hyllats av både recensenter och publik. 2016 vann han kategorin Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och hans tidigare soloshower finns att se hos hos Netflix än idag. Messiah Hallbergs förmåga att väva in mörk cynism i vardagsproblem får honom att sticka ut inom svensk standup och gör honom till en av våra mest unika underhållare. 

– Jag har gjort två soloshower nu med regelrätt standup. Med den här showen har jag tänkt bryta den mallen, utmana publiken och mig själv, ifrågasätta själva standupen som konstform, säger Messiah Hallberg.

Föreställningen har premiär i oktober 2022 i Växjö och därefter väntar stor Sverigeturné som pågår fram till januari 2023.

Läs mer...


Boka biljett


Det är så synd om mig

Arena/Plats: Ystads Teater


 
I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin - och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då? 
 
Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. Nu firar han 10 år som föreläsare genom att ge sig på Sverigeturnén Det är så synd om mig.  
 
Publiken bjuds på underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar. Kvällen kommer ge dig verktyg att hantera livets kurvor på ett nytt sätt.  
 
Välkommen! 
 
Speltid: 2h 20 min inkl paus 
 

Läs mer...


Boka biljett


Celtic Christmas med West of Eden

Arena/Plats: Ystads Teater

West of Eden är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. De har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget folkmusikaliskt sound. På meritlistan står samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band och Alison Krauss & Union Station samt turnéer till bl.a. i England, Irland och ända bort till  Kina.  
Bandet har släppt 12 album varav förra årets "irländska" tolkningar av Evert Taubes låtskatt rönte stor uppmärksamhet. Deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna har hyllats storts i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”. I år är West of Eden dessutom aktuella med sin nya julskiva "Next Stop Christmas". 
Välkommen till keltiskt julfirande! 
West of Eden är: 
Lars Broman: Fiol  
Martin Holmlund: Bas 
Ola Karlevo: Trummor, Bodhrán 
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle 
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano 
Henning Sernhede: Elgitarr, Akustisk gitarr, Banjo 

Läs mer...


Boka biljett


Rock n´ Roll X-mas - The Refreshments med Kikki Danielsson & Sulo

Arena/Plats: Ystads Teater

”Detta projektet har vi slitit med i flera år för att kunna genomföra, därför känns det extra kul att vi nu äntligen kan kliva upp på konserthusen i vinter med Kikki som gästartist”säger Joakim Arnell i The Refreshments.  
  
Samtliga element finns med som man kan förvänta sig av Rock n Roll X-mas och publiken kommer att tryggt att känna igen sig.  Det kommer att bjudas på gammalt, nytt material och det kommer garanterat att bli en Rock n´ Roll X-Mas.  
  
The Original Rock n´Roll X-mas Show since 2003!  
  
The Refreshments reser med sin rykande färsk samling “The Refreshments - Very Best Of Vol 2” och sin julskiva “Christmas Cheer” som kom julen 2020. Men det blir givetvis en hel del klassiska publikfavoriter.   
 
Kikki Danielsson är högaktuell med ny biografi samt även ett nytt album under hösten. 

Läs mer...


Boka biljett


Jonas Gardell

Arena/Plats: Ystads Teater

 Vår egen älskade drottning Jonas Gardell åker runt landet och likt sagans prins väcker han Sverige ur sin sömn!

Vackla ut ur teatern omtumlad, värmd i kropp i själ och undra ”vad var det som hände egentligen?” Svaret är: Det var Jonas Gardell som hände.

Läs mer...


Boka biljett


Min Sanna Jul - Sanna Nielsen

Arena/Plats: Ystads Teater

Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!

Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter.   

Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain 


Se hela turnéplanen och läs mer på: https://showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/ ( ska vara klickbar på hemsidor)

Längd ca 90 min, ingen paus.

Åldersgräns: 5år med målsman (rekommenderas från 13år)

Läs mer...


Boka biljett