Mat och dryck

Börja kvällen i det vackra teatercaféet med att äta en läcker smörgås eller paj med ett gott glas vin till. Det går naturligtvis lika bra att äta och dricka i pausen.

Välkommen till Ystads Teatercafé!

Vi kan erbjuda vår mest populära klassiska räksmörgås med dillmarmelad, macka med grillad grissida och äppelmos samt säsongens tillbehör, vegetarisk paj, chark- eller ostbricka. Ni kan också få en skål med oliver eller ölkorvar. Öl, vin och alkoholfria alternativ erbjuds också likaväl som kaffe/te med färska bakverk.
Se menyn här 

Restaurangen öppnar 90 minuter före föreställning. Bordbokning kräver en matbeställning. Det går alltså inte att boka ett bord utan att boka mat. 

Om du inte har möjlighet att boka via dator går det bra att kontakta oss på: teatercafe@ystad.se eller 0709-47 77 50. Senast kl. 12 dagen före föreställningsdag vill vi ha din beställning för att du säkert skall få bord och mat när du kommer.

Varmt Välkommen!

 

Bords- & Mat & dryckbeställning

Arena/Plats: Ystads Teatercafé

Glömde du att boka bord, mat och dryck när du köpte teaterbiljetter? Är du sugen på något gott före föreställningen eller i pausen? Här kan du boka till det i efterhand.

Observera att bords- och matbokning kräver att du har biljett till föreställningen. 

 

Läs mer...


Boka biljett