_MG_1982Sandskogen_redigerad-1.jpg

Hotell

1700-talsgård eller hotell med havsutsikt? Eller så kan du bo mitt i stan och ha nära till shopping, restauranger, nattliv och historiska miljöer. För den som vill vara nära naturen finns också flera mysiga hotell och B&B på landet.

Citynära

Cameo Boutique hotell är beläget på gågatan med en gemesam lounge och en mysig innergård.

Bäckagården Charmigt litet hotell med 7 rum, alla med olika inredning. En idyll mitt i Ystads gamla stadskärna.

Continental du Sud i Ystad är Sveriges äldsta hotell och har varit ett hem för livsnjutare och celebriteter i nästan 200 år.

Fritiden  Ett unikt boende, byggt på grunderna av badhuset från 60-talet. Det sydliga läget och de sju våningarna ger en utsikt från Rooftop över Ystad och Östersjön som inte finns någon annanstans.

Prins Carl Det mysiga familjeägda hotellet mitt i hjärtat av Ystads medeltida centrum. 20 trivsamma rum och 2 lägenheter att välja på.

Anno 1793 Sekelgården Unikt korsvirkeshotell med kullersten och vårdträd på innergården. Ett personligt boende där charmen sitter i väggarna.

Havsnära

Kåseberga Gårshotell & Spa En vistelse hos oss ska kännas fridfull, varm och genuint mysig. Vår vision är att plocka fram det bästa ur både Kåseberga med sin fantastiska historia och Österlen med sin naturliga magi.

Löderups Strandbad Hotell  är det perfekta stället för avkoppling och konferens. Närheten till hav och natur erbjuder unika möjlighter till rekreation och att besöka väkända sevärdheter i grannskapet.

Strandnära i toppklass

Ystad Saltsjöbad  Vid stranden på Skånes vackraste kust ligger "Saltan" - ett hotell-, spa- och en konferensanläggning som funnits i 120 år. Under vistelse hos oss vill vi överträffa era förväntnigar och skapa mervärden.

Villa Strandvägen kan stoltsera med sju rum i romantisk modern stil och exklusiva materialval för dig som söker det lilla extra. Mitt i den lummiga trädgården finns en lyxig pool för varma dagar. Vårt mysiga kök erbjuder gourmetmat baserad på de bästa råvarorna som säsongen kan erbjuda.

Naturnära på Österlen

Örum 119 - ett litet gårdshotell på Österlen med kärlek för detaljer. Rummen är enkla och sparsamt inredda med material av högsta kvalitet. Långfrukost, surdegspizza, glassverkstad och trädgårdsbutik.

Örums Nygård Österlen På Örums Nygård upplever du en genuin atmosfär och hemmakänsla. Hotellet ligger mitt på det vackra skånska åkerlandskapet med utsikt över de Österlenska vidderna.

 

Publicerad 2023-01-25, Uppdaterad 2024-04-15