Stuga1-10-Sandskogens-stugby-stad-1024x684.jpg

Stugor

Stugor, stugbyar och rum

Stugbyar

Sandskogens stugby med närheten till Östersjöns milsvida sandstränder, Österlenleden för vandrare och Sydkustleden för cyklister. På sommaren är Sandskogen en pulserande plats med ett rikt utbud av restauranger, fritidsaktiviteter och nöjen. Och när vädrets makter inte bjuder in till bad och sol är Ystads stadskärna endast ett par kilometer bort.

Åretruntstugor ligger på den norra delen av Ystad Camping och ca 300 m från Sveriges absolut vackraste stränder. 20 välutrustade självhushållsstugor och 12 campingstugor.

Löderups Strandbad Stugby  Vårt boende håller öppet året om, välkommen med din bokning. Stugorna är på 58 m2  och har totalt 6 bäddar och en härlig uteplats i söderläge. Frukostbuffé och slutstädning mot extra tillägg och förbeställning.

Mälarhusen Stugby Österlen erbjuder hela familjen att bekvämt bo i moderna stugor i en underbar parkmiljö med minigolf, cykeluthyrning, lekplats och glasscafè. Alla våra stugor har egen terrass med uteplats.

Stug- och lägenhetsuthyrning

Hagestad47 Fem självhushållslägenheter i olika storlekar från 2 till 11 bäddar nära havet Mälarhusen och Sandhammaren. En av lägenheterna är handikappanpassad.

Novasol Se boenden i Ystad med omnejd. Det finns alltid en vacker villa, häftig lägenhet eller mysig stuga tillgänglig för dig.

Airbnb Ystad Upptäck ditt drömsemesterhus här! Hela boenden och egna rum som är perfekta för alla resor.

Stugknuten En av Sveriges största mötesplats för alla som vill hyra.

Red Bird Farm rbjuder både B&B och boende med själhushåll, ligger 10 km norr om Ystad.

Publicerad 2021-01-28, Uppdaterad 2023-11-06