varsommar_gata_jonas_olsson.jpg

Evenemang och biljetter

Gör din planering med evenemangskalendern för Ystad & Österlen!

Ystad lockar mängder av besökare. Många är de som vill upptäcka Ystads alla pärlor och smultronställen. Njut av naturens växlingar och av alla de olika evenemang och aktiviteter som Ystad erbjuder! 

Evenemangskalender - Aktuella evenemang

Biljettbokning

Ystads turistbyrå är biljettombud för:

Vi bokar och säljer biljetter till utvalda arrangemang i dessa bokningssystem. Biljettbokning kan också göras på respektive systems hemsida, klicka på namnet för att komma till bokningssida.

Hämta bokade biljetter

Var uppmärksam på vilket avhämtningsdatum som gäller för dina biljetter. Biljetter som inte hämtas ut i tid återgår till att bli bokningsbara automatiskt. På Ystad Visitor Center kan du hämta de flesta biljetter som är bokade/reserverade på ovannämnda biljettsystem. Bokade, ej förfallna biljetter till Ystads teater eller Ystad Arena kan i de flesta fall hämtas i kassan på teatern/arenan senast 45 minuter före föreställningens start.

Frågor kring arrangemang eller annonsering

Ystad Visitor Center ansvarar inte för arrangemangen eller annonseringen av föreställningar. Vid frågor kring detta kontakta arrangören eller arenan direkt.

  • För frågor om evenemang på Ystads teater kontakta Teaterkansliet, 0411-57 77 98 eller 0411-57 77 67. Vid problem med teaterbiljetter beställda via internet, kontakta Eventim.se.
  • Föreställningar som arrangeras via Ticketmaster, kontakta 077-170 70 70
Publicerad 2014-01-15, Uppdaterad 2019-05-21

Ystads Teater

Ystads teater har ett stort och rikt utbud av evenemang av olika slag hela året runt. Repertoar och möjlighet att köpa biljetter hittar du här.

Magasinet Ystad & Österlen

Anmäl evenemang!

Är du arrangör av ett evenemang, en utställning, en tävling eller liknande som är av intresse för allmänheten? Registrera ditt evenemang här!