Källan till final i Årets skol- och förskolebyggnad 2021

Nohrcon utnämner varje år Årets skol- och förskolebyggnad. I år är Ystads nya förskola/skola Källan nominerad och har gått till final. Det är ett fint betyg. Rösta gärna!

Länk till röstningen. 

- Processen och arbetet med Källan har varit bland det absolut bästa vi varit med om i våra yrkesliv. Det är en framgångssaga från projektstart till att barn och elever fick komma in i huset. Den främsta framgångsfaktorn har utan tvekan varit den stora delaktigheten som genomsyrat allt arbete, oavsett yrkesroll; pedagog, entreprenör, skolledning, politiker eller byggare m.fl. Källan är verkligen ett bevis på att det blir bättre tillsammans. Ledstjärnan har från början varit barnets bästa och resultatet blev över förväntan. Det är en stolthet och glädje att få varit med i detta projekt, säger Stefan Ahlbeck, t f förvaltningschef på Kultur och utbildning.

Bakgrund Årets skol- och förskolebyggnad

Det både byggs och renoveras i stor utsträckning på många håll i landet och därför vill Nohrcon sätta fokus på dem som gör det extra bra.

Nohrcon är ett internationellt och oberoende företag som erbjuder professionella kurser och konferenser inom offentlig upphandling, entreprenadrätt samt bygg- och fastighetssektorn.

Publicerad 2021-02-12, Uppdaterad 2022-11-07