Badet öppnar successivt

Från och med den 21 juni öppnar Ystad Arena Bad för förbokade motionssimnings- och vattengympapass.

Bokningsbara sim- och vattengympapass

Nu har smittspridningen sjunkit och restriktionerna lättat en aning, vilket möjliggör ytterligare aktivitet på badet i den mån det är möjligt utifrån pandemilagen och rådande restriktioner. Tillgänglighet och mängden aktiviteter styrs även av den befintliga verksamheten på badet, det vill säga sommarsimskola och föreningsverksamhet.

Från och med den 21 juni öppnar badet för bokningsbara motionssimnings- och vattengympapass. Det erbjuds 8 banor för motionssimning, med två simmare per bana, eller ett vattengympapass. Alla platser måste förbokas och betalas via ett bokningssystem som finns på hemsidan.

Tider som kan förbokas

Måndag-fredag kl 6:30-7:30 Motionssimning
Måndag-torsdag kl 12:45-13:45 Motionssimning eller vattengympapass (se bokningskalendern på hemsidan för vad som gäller den aktuella veckan)

Detta är första steget i öppningen av Ystad Arena Bad. Den fortsatta planen blir att försöka utöka motionsimning och vattengympa i den utsträckning det går utifrån de myndighetsbeslut som lär träda i kraft under sommaren. Förhoppningen är då att på samma sätt som nu sälja bokade platser men med fler valmöjligheter.

Familjebadet är fortsatt stängt och öppnar för allmänheten tidigast i september.

Njut gärna av simning, bad och lek på Nybrostrandsbadet i sommar!


All information om vad som gäller för de bokningsbara passen.

Publicerad 2021-06-15