Nominera en hållbarhetshjälte

För tolfte året i rad delar Ystads kommun ut ett hållbarhetspris. Nu kan du nominera någon som du tycker ska få årets hållbarhetspris.


Ystads kommuns hållbarhetspris delas ut för att uppmuntra och stödja nyskapande och kreativa insatser som bidrar till en mer hållbar utveckling. Det kan vara insatser inom miljömässig, social och/eller ekonomisk hållbarhet.

Genom att dela erfarenheter och kunskap kan vi tillsammans åstadkomma ännu mer! Priset tilldelas någon som enskilt eller i samverkan med andra gjort insatser som kan tjäna som goda exempel, är kreativa, nytänkande och har en framåtanda samt präglas av engagemang och handlingskraft.

Vem kan nomineras?

Mottagare kan vara enskilda personer, föreningar, institutioner, företag eller organisationer som bor eller verkar i Ystads kommun.

Priset 

Priset består av diplom och en prissumma på 10 000 kr. Pristagaren utses av kommunstyrelsen och delas ut i samband med något av kommunfullmäktiges sammanträden.

Hur nominerar jag?

Du som bor eller verkar inom Ystads kommuns gränser kan nominera någon till priset genom att ange en motivering till varför den nominerade personen eller organisationen bör få priset.

Nominera här: https://bit.ly/44XCji4
Senast: den 20 augusti

Läs mer

Läs mer om Hållbarhetspriset: https://bit.ly/3WPyGsl

 

 

Publicerad 2024-05-21