Best of Bowie

Best of Bowie

1 nov kl 19.00 >> Det danska hyllningsbandet Best Of Bowie hyllar den legendariska artisten David Bowie genom att framföra och sprida hans mest populära och historiska verk.


Arena/Plats: Ystads Teater

Best of Bowie kommer till Ystad! Den 1 november tar sig det hyllade danska hyllningsbandet över sundet för att framföra David Bowies legendariska låtskatt live i Ystad!

Det danska hyllningsbandet Best Of Bowie har spelat tillsammans i många år. Som namnet avslöjar är bandet dedikerade till att hylla den legendariska artisten David Bowie genom att framföra och sprida hans mest populära och historiska verk. Bandet har turnerat flitigt genom åren, inte minst i hemlandet, men även Tyskland, Norge och Sverige har fått ta del av gruppens klockrena tolkningar av ikonens odödliga musik.

David Bowie var en innovativ musiker som berörde hela världen med sin musik. Han insisterade ständigt på att förnya sig och det är inte många artister som rört sig över så många genrer och musikstilar som han, och ingen som gjort det med en sådan finess och genomslagskraft. Från glamrock till soul till pop, ja till och med musikaler. Inget kändes främmande när David Bowie stod på scen.

Best Of Bowie har tagit på sig den till synes omöjliga rollen att fånga allt detta som gjorde Bowie till en sådan storslagen artist och musiker, och de gör det med bravur! Med sju otroligt duktiga musiker på scen och en stor respekt för originalet levererar Best of Bowie en förtrollande konsertupplevelse du inte vill missa! Let’s dance!

Best of Bowie består av:
Martin Stokbro – sång
Flemming Rasch – gitarr/kör
Ian Broo – keyboard/kör
Martin Møller – gitarr
Jimmi Koldenborg – trummor/kör
Lars Mathiasen – bas
Thea Iven Ulstrup – kör


Boka biljett

Mat & dryck

Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!

Här bokar du enkelt bord, mat & dryck i Teatercaféet!

Gäller endast till caféet.