Christoffer Zaar – Om du bara visste

Christoffer Zaar – Om du bara visste


Arena/Plats: Teatercafé

Christoffer Zaar växte upp i en musikalisk familj som efter ett par flyttar inom Skåne landade i Ystad. När Christoffer miste sin storebror bearbetade han sin sorg, inspirerad av broderns textrader och energi, med att skapa egen musik. För att finna sin identitet och utveckla sitt musicerande gjorde han i sista sekund en audition för att komma in på Rytmus Musikergymnasium i Malmö där basen blev hans huvudinstrument. Det stod sedan klart att låtskrivandet skulle utvecklas.

Som multiinstrumentalist i ett flertal konstellationer har han känt på alla möjliga genrer men återvänder alltid till sitt eget musikaliska språk. 2016 släpptes singeln ”Team på två” följt av ”Episkt” (2017), ”Vad Hände? (2017)” och ”Dumt” (2018). ”Vad Hände?” har spelats flitigt i Sveriges Radio och ”Dumt” har charmat många lyssnare i Oslo.

Nu är han aktuell med ny musik. ”Om du bara visste” är en EP om hjältar, självförtroende, innersta tankar, frågor kring vår egen lycka och en bråkdel av de känslor som vi människor helst inte vill prata om. Det är nu äntligen dags att materialet får möta sina lyssnare som kan förvänta sig pop, singer/songwriter, folk, rap och filmisk musik som bottnar i det akustiska.


Boka biljett

Mat & dryck

Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!

Här bokar du enkelt bord, mat & dryck i Teatercaféet!

Gäller endast till caféet.