Janne Björge live! INSTÄLLD

Janne Björge live! INSTÄLLD

29 maj 19.00 >> Superinspiratören återvänder till Ystad! En unik möjlighet, en exklusiv föreläsning och framför allt – ett spännande möte med entreprenören, superinspiratören och varumärkesproffset Janne Björge.


Arena/Plats: Ystads Teater

INSTÄLLD

Superinspiratören återvänder till Ystad!

En unik möjlighet, en exklusiv föreläsning och framför allt – ett spännande möte med entreprenören, superinspiratören och varumärkesproffset Janne Björge.

Det här är evenemanget du bildligt och bokstavligt inte har råd att missa …

För en kort tid sedan gjorde Janne Björge stor succé vid ett frukostmöte på Ystads Teater.

Den 29 maj är han tillbaka på samma plats och den här gången är tillställningen öppen även för allmänheten. Nätverket Österlen ger Dig chansen att ta del av en exklusiv show – för det är verkligen, det affärsmässiga budskapet till trots, en sådan det handlar om när Janne framträder – med en riktig världsartist!

Hyllad föreläsning

Omedelbart efter sitt proffsiga framträdande hos Nätverket Österlen uttryckte Janne Björge en önskan om att få komma tillbaka för att bjuda på hela sin repertoar. Sagt och gjort – nu kompletterar han sin lightversion med en 2,5 timme lång och av många hyllad föreläsning, under vilken han med humor, inspiration och konkreta exempel ur verkligheten lär oss hur vi skapar hållbara varumärken och kundupplevelser i världsklass.

Imponerande CV

Den sistnämnda etiketten går tveklöst att applicera på Janne Björge själv. Meritlistan inkluderar bland annat rollen som Sverigechef på Vagabond och hans digra CV innehåller även uppdrag hos IHM, Audi, SEB, Wise Professionals och Nordic Choice Hotels. Och när Björge lämnade Nine Yard – kommunikationsbyrån han själv startade och byggde upp – hade företaget gått från noll till 1,5 miljarder i omsättning under en remarkabel varumärkesresa.

Öka lönsamheten

Hur detta gick till, hur du gör dina tjänster och produkter intressanta i en värld där det finns ett likvärdigt alternativ till allt och hur du omvandlar engagemang hos ledare och medarbetare till ökad lönsamhet, är några av de frågor som Janne Björge besvarar på Ystads Teater den 29 maj. Under kvällen får ni dessutom många konkreta och inspirerande tips för hur ni kan bygga ert varumärke inifrån – och ha kul under tiden.

Oavsett om du är företagare eller inte kommer du garanterat att lämna teatern med sinnet fullt av insikter och kroppen fylld av energi. Antalet biljetter är förstås begränsat och beräknas gå åt som smör i solsken. Säkra en plats till denna unika föreställning redan idag!

RÖSTER OM JANNE BJÖRGE:

”Janne är oslagbar som föreläsare, rikt begåvad av erfarenheter som företagare, visionär och lösningsorienterad kommunikatör. Janne trollbinder!”

- Kia Cohn Linde, Marknadsföreningen i Göteborg

”Förutom hans kompetens inom brand experience och varumärkesutveckling har Janne en förmåga att trollbinda sin publik genom att använda storytelling, passion och skicklig presentationsteknik. Janne har blivit framröstad av våra studerande som den bästa föreläsaren på utbildningen.”

- Aida Winnerström, utbildningsledare, Landskrona stad.

”Med energi, humor och med en prestigelöshet som inte är självklar för en person med Jannes starka karriär, förmedlas "hemligheter" och kunskap på ett självklart manér. Janne Björge är Five Star!”

– Peter Norrman, Volkswagen Stockholm (Din Bil Sverige AB)


Boka biljett

Mat & dryck

Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!

Här bokar du enkelt bord, mat & dryck i Teatercaféet!

Gäller endast till caféet.